Stylefight!

L.O.C vs. Xander



22. november, 2012 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

På lørdag vil mange danskere sidde klistret til skærmen, når årets Voice-finale løber af stablen. Det giver os anledning til at kigge lidt nærmere på de to mandlige dommeres stil. To drengerøve på hver sin måde. Liam O’Conner i det ene hjørne og Xander Linnet i det andet.

L.O.C er en gammel kending af programmet. Dog har han også formået at skabe meget debat under dette års deltagelse af Voice, da han midt inde i sæsonen fik tildelt en betinget voldsdom. Mange pigehjerter var lige ved at briste, da risikoen for at han ikke ville deltage i de kommende shows, løb over folks læber. Dog blev dette ikke tilfældet og han er stadig at se i dommerpanelet på lørdag. 
Her til venstre ses et mere afslappet look af L.O.C med en stor sweatshirt og et par store solbriller. 
Men hvad siger I til L.O.Cs stil? Man ser ham ofte i jakkesæt – er han bedst i det, eller skal han holde sig til et mere løst outfit?
Den unge Xanders debut i Voice har skabt meget debat i medierne. Både for sin direkte måde at være på, men også sine små konflikter med resten af dommerpanelet. Han har til tider en meget flippet stil, hvor han kombinerer forskellige mønstre og farver. Dog ses han også tit i mere minimalistiske outfits, som på billedet her til højre, hvor han bærer en hvid t-shirt, en mørk beanie og et par kæder. 
Og hvad synes I så egentlig om hans stil - er det for poppet? Sidder den lige i skabet? Eller hvad synes I derude?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen