Hvilke frisurer trender lige nu?

20. juli, 2022 - kl. 08:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Dette indhold er sponsoreret

Der er mange forskellige frisurer, der trender i øjeblikket. En af de mest populære frisurer for kvinder er den såkaldte page, hvor håret er klippet til skuldrene. Derudover er der mange mænd, der vælger at få en 'undercut'. Undercut dækker over, at man har meget kort hår på toppen af ??hovedet og siderne, og baghovedet er enten helt barberet eller klippet helt kort. Undercutten giver et moderne og stilrent look. Læs med her og bliv klogere på populære frisurer.

Krøller eller ej

Krøller er en af de store trends lige nu, og det er ikke uden grund. Krøller giver nemlig et meget afslappet look, men også et friskt look, og så er det nemt at style. Nogle har naturlige krøller, hvor man kan style sit hår med krøllecreme og en føntørre. Nogle vælger at få lavet permanente krøller ved en frisør, mens andre bruger en curler til at give sit hår eller sine eksisterende krøller lidt ekstra spændstighed og holdbarhed. Når man har naturlige krøller, kræver det ofte erfaring, når håret skal klippes. Derfor bør man lede efter den bedste frisør til at klippe krøller. På den måde kan man være sikker på, at man får den frisure, man gerne vil have. 

Pagen er kommet for at blive

Page er en af de klassiske frisurer, der aldrig går af mode. Page er en meget enkel frisure, hvor håret er klippet til skuldrene. Pagen kan syles på mange båder, uanset om man har krøller eller glat hår. Den kan være helt glat, men man kan også give den lidt struktur med et par krusninger eller lignende. Pagen er især populær blandt unge piger og kvinder, da den er meget nem at style selv, og så ser det altid godt ud. Derudover er det en frisure, der ikke kræver særlig meget vedligeholdelse.

Hvor ofte skal man gå til frisøren?

Det er forskelligt fra person til person, hvor ofte man skal gå til frisøren. Nogle mennesker har brug for at gå hver tredje eller fjerne uge, mens andre venter flere måneder. Det afhænger blandt andet af, hvilken type hår man har. Hvis man har meget tykt og kraftigt hår, kan det være en god idé at få det klippet oftere, da det ellers kan se rodet ud. Hvis man derimod har ret tyndt og fint hår, kan det holde længere tid mellem de enkelte klipninger. Derudover er det også forskelligt fra person til person, hvor meget hår man ønsker. Nogle foretrækker at have langt hår, mens andre hellere vil have en kortere frisure. Kortere frisurer skal ofte klippes oftere, da håret hurtigt gror ud igen.

Der er altså mange frisurer, der er moderne i øjeblikket. Det kan være en god idé at tage et kig på nogle af de bedste frisører i sit område for at se, hvad de anbefaler.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen