3 tips der kan forny din garderobe: Kunne du tænke dig at tilføre din stil mere personlighed?

30. maj, 2022 - kl. 15:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Selvom at mange mennesker er meget bevidste om hvad de kan lide at have på af tøj og næsten mere klart hvad de ikke kan lide, så ønsker mange også at tilføje garderoben mere personlighed. Tøj er nemlig en god og oplagt mulighed for at udtrykke sin personlighed igennem det tøj du har på. Det handler for mange blot om at give sig selv lov til at eksperimentere og måske tænke lidt i nye baner. 

Leg med print og farver

Èt ud af mange steder som du kan starte i din tøjrejse, er ved at lege med forskellige print og farver. Udvalget er nærmest uendeligt, og derfor kan det også være at du nemt kan finde noget som du synes om. Start eventuelt ud med at finde mærker, som laver tøj du kan se dig selv i, og find mærker der minder lidt om. For eksempel er Project AJ117 tøj der kan udtrykke personlighed gennem prints og fine farver. 

Brug muligheden for smart tilbehør

Mulighederne for smart tilbehør til enhver anledning er rigtig stort. Uanset om du er til smykker, tasker, tørklæder eller noget helt fjerde så kan du både online og i butik, nemt finde noget som passer til din smag. På denne måde kan du også nemt tilføje tilbehør som skaber personlighed til ethvert outfit. Hvis, det at bruge tilbehør, er nyt for dig, så kan du med fordel starte i det små, og lige så stille eksperimentere mere og mere. 

Find sko der udtrykker personlighed 

Udover at det er vigtigt at gå rart og behageligt i dine sko, så kan skoene også være en mulighed for at tilføre lidt kant og farve til dit tøj. Find derfor et par, som du går godt i og som også er æstetisk smarte. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen