Formindsk risikoen for rynker med denne guide

20. oktober, 2022 - kl. 10:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Det at få rynker er for mange noget, som de frygter en del. Selvom det selvfølgelig er en del af at blive ældre, betyder det ikke, at der ikke er noget du kan gøre, for at formindske risikoen for at få rynker allerede i en tidlig alder. Læs videre her for at finde ud af, hvad du kan gøre, for at mindske risikoen for rynker. 

Undgå for meget tid i solen og benyt solcreme 

Der er flere forskellige ting, der kan være med til at give rynker i en tidlig alder. Det er for eksempel noget som solen. Dette skyldes, at for meget tid i solen og de skadelige UV-stråler er med til at give forandringer i underhuden, hvilket med tiden vil gøre, at huden bliver tyndere, og derfor rynker. Det er derfor en god ide ikke at bruge alt for meget tid i solen. 

Hvis du allerede nu har rynker, som du er træt af, kan det være en mulighed med en kosmetisk rynkebehandling. Dette og mange flere behandlinger kan du finde hos privat lægeklinik her. For at forebygge mod rynker som følge af solskade, er det en god ide at bære creme med solbeskyttelse hver dag.

Undgå tobak 

Der er som sagt en del forskellige ting, der er med til at give rynker hurtigere. Det er dog ikke kun solen og dens uv-stråler - det er nemlig også noget som rygning af cigaretter. Tobaksrøg er nemlig med til at skynde aldringsprocessen og ødelægger huden, så der hurtigere opstår rynker. 

Hvis du er ryger, men ikke ønsker at få rynker hurtigere end alle andre, er det derfor en god ide at kvitte cigaretterne helt. Dette vil ikke kun være godt for din hud, men selvfølgelig også dit generelle helbred. Dette er altså ting du kan gøre, for at forbygge mod rynker. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen