Billedekreditering:

De fleste billeder vi har brugt på magasinet Modesektionen er presserelaterede billeder, som er hentet hos producenter eller netbutikker. Vi gør vores bedste for at kreditere alle ophavmænd. Har vi brugt et billede, som er dit, som du ikke ønsker anvendt på Modesektionen.dk beder vi dig kontakte os - i så fald vil vi fjerne billedet omgående..

Kopiering og lignende fra Modesektionen.dk
Du må ikke kopiere vores billeder, artikler, grafik eller designet på hjemmesiden. Ønsker du at anvende materiale fra Modesektionen.dk beder vi dig kontakte [email protected]

Papirprint af Modesektionen.dk er til fri afbenyttelse, men ikke til kommerciel brug. Det er desuden ikke tilladt at tage kopier i elektronisk og eller digital form, iflg. ophavsretslovens § 12 dette gælder også screendumps uden forudgående aftale.

Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver skriftlig tilladelse fra Modesektionen.dk

Links
Det er tilladt at henvise og linke til alle undersider på www.Modesektionen.dk. Du må dog kun linke så længe Modesektionen.dk IKKE fremtræder i et udenfor Modesektionen.dk domænes frame, og det er heller ikke tilladt at etablere ’dybe’ links til vores fotografier og grafik.

Modesektionen.dk er ikke ansvarlig for indholdet på web-steder, som Modesektionen.dk linker til.

Overtrædelse af ovennævnte betingelser kan medføre krav om vederlag, erstatning og godtgørelse. Såfremt du er i tvivl om, hvad du må kopiere & linke til så kontakt os på [email protected]

Ansvarshavende redaktør på Modesektionen.dk
Jakob Neua Nørgaard
Mail: [email protected]
Telefon: 31400 410


Modesektionen.dk drives af
Connery ApS
Østergade 47A-B
9400 Nørresundby

Tilbage til toppen