Vil du have udvidet din sneakerhorisont?

18. oktober, 2022 - kl. 12:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Måske er du kæmpe sneakerentusiast, med flair for detaljer og en svaghed for duften af et par helt spritnye sneaks som kun lige er blevet taget ud af skoæsken? Eller måske er du knap så kendt i sneakerverdenen og har før mest anskaffet dig sneakers af de rent praktiske årsager, men ønsker at opdage nye fede sneakers med forskellige udtryk? De helt hvide sneakers såsom Adidas Stan Smith og Asics Japan S er essentielle at have i garderoben, da det passer til stort set alle outfits. Men i tilfælde af at du søger nogle nye sneaks med flere farve og et mere udtryksfuldt ydre - så følg med her.


Nike - Air Jordan 1 Mid 
Selve modellen kan fås i utallige af forskellige farvekombinationer og kan styles på mange måder. De her sneakers lægger op til et mere street outfit, med et par fede cargobukser og en oversize hoodie med et cool print. Derudover kan der bygges ovenpå med et par fingerringe eller kædearmbånd til at gøre fittet endnu mere gennemført. 


Asics Gel-venture 6
Modellen her fra Asics kan fås i ret lowkey farvekombinationer af grå og hvid, men kan også fås i kombinationer af gul og blå eller rød, grøn og blå. Selve modellen udsteder en mere sporty vibe, både med og uden farver, og de kan eventuelt styles med et par vintage, straight fit Levi’s jeans og en sweater eller strik. 


Adidas - forum exhibit low
Den populære forum model fås ligesom de to førnævnte modeller i farvekombinationer, der ikke er så iøjnefaldende. Dog er forummodellen med kombinationen af sort og lysegrønne detaljer en helt anden sag. Skoen har et enkelt look, og samtidigt udstråler den en electric vibe, der kan styles med en graphic t-shirt og et par store straight fit jeans, der går en smule ned over skoen. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen