Den klassiske t-shirt vinder altid26. april, 2018 - kl. 09:55
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Om det er under en skjorte, som en del af et stilrent udtryk eller bare en t-shirt uden så meget pis, er en ting helt sikkert. Den klassiske t-shirt i sort eller hvid vinder altid, og den følger moden uden at følge med underlige trends og outrerede prints. Med en god stak af hver fra Organic Basics er du aldrig i tvivl om, hvad du skal tage på om morgenen. Hvis du altså har husket at vaske dem først.

Den klassiske t-shirt fra Organic Basics er en endnu større vinder, for den er også bæredygtig og skal ikke vaskes ligeså ofte som andre standard udgaver.  T-shirten er lavet med en særlig sølv-teknologi, også kendt som SilverTech. Ja, sølv. Før du stejler og siger, at sølv ikke lyder videre behageligt i en t-shirt, så skal du vide, at alle fibrene er vævet med naturligt sølv, hvis antimikrobielle effekt integreres i stoffet.

 
Organic Basics

Lyder det lidt for indviklet? Sølvet i stoffet betyder at tøjet holder sig renere i længere tid, og man derfor ikke skal vaske det ligeså ofte. Så påvirker man heller ikke miljøet ved at vaske tøj for ofte. Win win. I princippet er det muligt at bruge din t-shirt i en uge uden at vaske den, men det kommer selvfølgelig også an på din personlige hygiejne. Så hvor den ene person kan bruge en t-shirt fra Organic Basics i en måned uden vask, har andre måske behov for at vaske efter et par dage. No judgement!

Firmaet Organic Basics er dansk og blev grundlagt i 2013, og det er kun gået opad siden da. I 2016 besluttede de derfor at rykke forretningen til USA efter en solid vækst og en vellykket kickstarter-kampagne for SilverTech produktlinjen, der indbragte dem lidt over en million kroner og æren af at have Skandinaviens mest succesfulde crowdfunding-kampagne indenfor mode. Derudover arbejder de hele tiden på at blive endnu mere bæredygtige for fremtiden. Se mere og køb dine t-shirts hos Organic Basics.

Så hvad end du er den smarte reklamedude, CEO eller blot har brug for at se bare en anelse stilfuld ud holder t-shirten fra Organic Basics 100%. Det er simpelt, lækkert og nu også miljøbevidst. What’s not to like?

Organic Basics tilbyder rabat på 15% med rabatkoden ’mode15’ – køb her!

 
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen