Derfor kan mænd også gå med smykker

26. august, 2022 - kl. 12:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Engang var det nærmest forbudt område for mænd at bære smykker. Sådan er det heldigvis ikke længere. Tværtimod er det i dag blevet moderne for mænd, at gå med smykker, og meget tyder på, at det er en tendens, som har tænkt sig at blive hængende. 

Smykker er en tidløs udsmykning

Moden skifter hele tiden. Hvad der var moderne sidste år, er ikke nødvendigvis moderne i år. Sådan er det typisk, når det kommer til tøj. Men med smykker er det noget andet. Med smykker kan det samme være moderne i adskillige år. Nogle smykker går nærmest aldrig af mode. Derfor er smykker ofte en bedre investering, hvis du gerne vil sikre dig, at du altid er med på moden. 

Et ur udstråler autoritet

Et ur er et af de eneste smykker, det altid har været tilladt for mænd at bære. Og med god grund. En ur er nemlig ikke kun praktisk, men også enormt flot. Et ur udstråler, at man har styr på tilværelsen og er seriøs omkring sig selv og sit liv. Et ur udstråler desuden autoritet og maskulinitet. Og det bedste ved det hele er, at et ur aldrig går af mode.

Armbånd er igen moderne

Armbånd til mænd er igen blevet moderne og er et af de smykker, som flere og flere mænd begynder at bære. Et armbånd i fx sølv med en indgravering, er en oplagte gaveidé til sin kæreste, men også armbånd med små trækugler eller sten, er utrolig flotte og trendy for mænd at have på.

Mange modeeksperter mener, at et armbånd til mænd er den hurtigste genvej til et stilrent og moderne look.

Stort udvalg af herresmykker

Hos www.northernlegacy.dk finder du et stort udvalg af stilfulde, tidløse og smukke smykker til mænd. Her finder du både halskæder, ringe og armbånd, men også solbriller, tøj og andre accessoires. 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen