Sommeroutfits af The Cloakroom

Casual, sporty, dressed eller festival? Her er et par kvalificerede sæt!5. maj, 2015 - kl. 15:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


Celine er personlig shopper, og blogger for The Cloakroom. Her giver hun fire gode bud på sommeroutfits til enhver lejlighed. God læselyst!

Har du aldrig hørt om The Cloakroom? Shame on you! Det er den ideelle shopping-metode for rigtige mænd, der savner ny inspiration til garderoben - eller ikke orker at klare shoppingen selv.

 

Casual

Dette casual outfit er perfekt til sommerens weekender. De lyse denim jeans er et musthave til sommerens lyse nætter. Den hvide skjorte er ideel til outfittet om dagen, og sørger for at du er pænt klædt. Til de kølige nætter kan du let tilpasse dit look med en farvet sweater. Denne lysegrå sweater er mere specielt pga. det skæve kabel look. For at fuldende outfittet er et par sporty sneaks en ideel kombination.

Sporty

Dette sporty outfit er helt unikt, da det sørger for både komfort og at du ser skarp ud. De alternative ‘joggingbukser’ er lavet af et meget blødt materiale, og med deres ‘tailored fit’ er pasformen elegant. Smid en basic tee over skuldrene, og et par af sommerens favorit sko, slip-on's, på fødderne, og outfittet er komplet til en afslappet sommerdag. Bliver solen for skarp, så smid et par cool solbriller på. Når aftenen falder på, kan du tage en lys bomberjakke på for at holde varmen og det sporty look. 

Dressed

Barbecue på stranden? Middag med en date? En dag med familien? Drinks med vennerne? Dette ‘dressed’ outfit kan benyttes til nærmest alle sommerens anledninger. Du vil kunne spotte en masse stribede skjorter, t-shirts og trøjer i sommerens gadebillede. I dette outfit kan du på de stribede espadrillos spotte trenden, samt på skjorten. Chinos og en blazer vil fuldende looket, og gøre det mere formelt. Hold det hele i en blå tone, og du bibeholder sammenhængen i det simple look.

Festival

Skal du på festival til sommer, deltage i Distortion eller andre gadefester? Så er denim vejen frem. Denim er hot, og blandt sommerens must-haves. I dette look, er vi gået all-in på denim. En ‘tailored fit’ denim skjorte og et par fede denim jeans, holder stilen rå og afslappet. Et par ikoniske hvide all-stars sko, såvel som et par stilsikre aviator solbriller, fuldender looket. 

Vil du vide mere?

Kan du se dig selv i et af outfittene, eller vil du vide mere om The Cloakroom? Tilmeld dig gratis på Thecloakroom.dk, og mød din personlige shopper!

 

Hvor simpelt kan det blive?

Tilmeld dig på www.thecloakroom.dk. Del dine præferencer og størrelser via stilquizzen, og du bliver tildelt en personlig shopper. Aftal herefter, over email eller telefon, hvad du specifikt leder efter, og hvornår du vil modtage din første boks. Kort herefter, vil du modtage en boks med 3 outfits (12-15 stykker tøj), som du kan prøve i dit eget hjem i 7 dage. Det tøj du vælger at beholde, vil du herefter blive opkrævet for, de andre ting du ikke kan bruge bliver hentet gratis på din adresse. Du betaler altså kun for det tøj du beholder, til normale retailpriser, og den personlige shopping service er gratis. Jeg advarerer på forhånd - dette koncept vil redde din dag!

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen