Alt du bør vide om mesh bluserFoto: Pexels

5. oktober, 2022 - kl. 10:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Dette indhold er sponsoreret

Mesh bluser er en af de nyere trends inden for mode. De er særligt velegnet til at bruge på varme dage, da de er meget luftige og lette at have på. De fleste mesh bluser har et diskret mønster, men der findes også nogle med mere iøjnefaldende print. Mesh bluser kan styles på mange forskellige måder, og derfor er de meget alsidige. De fleste foretrækker at style dem med et par jeans eller shorts, men det er også muligt at finde nogle, der passer til en kjole eller et par bukser. 

Hvorfor er mesh bluser populære?

Mesh bluser er populære, fordi de er behagelige at have på, og så er de flotte og nemme at style. Man kan for eksempel style dem med en chunky halskæde, hvis man ønsker et mere råt look, eller man kan gå den modsatte vej og style dem med en fin blondetop indenunder, hvis man ønsker et mere feminint look. I de kolde måneder kan man også med fordel style sin mesh bluse med en blazer eller en fin cardigan ovenover.

Flere måder at style din mesh bluse på

Du kan altså style din mesh bluse på utallige måder. Du får derfor her 3 bud på, hvordan du kan style din mesh bluse:

1) Med et par jeans og sneakers, hvis du går efter et mere afslappet hverdagslook.
2) Med et par sorte bukser og stiletter til et mere formelt look, som du med fordel kan supplere med en blazer.
3) Med en lang nederdel og et par høje støvler til en aften ude. 

Hvilken type tøj passer bedst til mesh bluser?

En af de ting, man skal have in mente, når man køber mesh bluser, er, at de typisk ikke er særligt varme at have på. Dette betyder, at de ofte passer bedst til forår og sommer. Men det er selvfølgelig også muligt at bruge dem om vinteren, hvor du med fordel kan style dem med en blazer eller en tykkere trøje. 

For tøj, der passer godt til en mesh bluse, er faktisk tøj, hvor materialet er lidt tykkere. For mesh blusens tynde stof og elegante udtryk, vil for alvor springe i øjnene, hvis du for eksempel styler den med denim eller læder, der vil give kant og et helt unikt look. Især hvis du ikke er bange for at være kreativ med farver. 

Mesh blusen er oplagt i garderoben, men det er ikke altid, at man føler, at den indkapsler ens stil hundrede procent. Prøv derfor med forskellige stile, indtil du finder et look, som passer dig.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen