Den grafiske t-shirts genfødsel

Vi går galskaben i møde!16. juli, 2015 - kl. 12:30
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Den grafiske t-shirt er tilbage! Efter en periode, hvor statements og sjove prints har været et overstået kapitel, der mest af alt har været synonym med dårlig stil, er den printede tee tilbage. 

Op gennem 00'erne vandt den grafiske t-shirt mere og større indpas, i takt med at det blev lettere og billigere for folk, at starte produktioner op, og dele designs online - og til sidst blev markedet mættet, og moden vendte. 

Nørder verden over har selvfølgelig holdt konceptet i live, og blandt andet serier som The Big Bang Theory, holdt hypen lidt i live.

RageOn!

RageOn har efterhånden eksisteret en del år, og startede med et par gutter der tog rundt til festivaler og solgte tees, og sideløbende byggede de en online forretning op. 

I dag er RageOn kæmpe stort på nettet, og deres all-over prints går deres sejrsgang både på, og udenfor the interwebz. Med en stor forståelse for 'internettet' rammer RageOn-teamet en helt unik stil, der spænder fra raver-miljøet, over mainstream fashion, og til den mere geeky afdeling. Jeg mener, hvem har IKKE lyst til at iføre sig en t-shirt med skrigende space-motiver, katte og bacon? Well I do!

Vi har som de første i landet lavet en deal med RageOn-drengene, og det betyder, at du med rabatkoden: CONNERY , kan spare 10% på køb derinde. Gå til sitet: RageOn.com

Ejeren af internettet

Der er næppe noget der ejer internettet så meget som katte, bacon og sci-fi, og derfor er denne baconkat tee, the shit. Seriously, der skal ikke bruge fleres ord på det. 

Bacon Cat T-shirt

Pris: $49,84 eller ca 340 kroner

Den Ironiske

Bill Murray er comedy-guden over alle, især hvis man er til Ghostbusters. Det er faktisk svært at være ironisk når det kommer til Bill Murray, og lysten til at gå med ham på en tee, der er navngivet Chill Murray. Shut up and take my money!

Chill Murray T-shirt

Pris: $49,84 eller ca. 340 kroner

Gameren

Der er mange spil der trækker fanboys, men ikke mange spil er indprintet som kult-fænomen, som Pokémon. Med en forhåbentlig hedebølge lige om hjørnet, er Charmanders grill-opfrodring spot on!

Charmander Tank Top. 

Pris: $49,84 eller ca 340 kroner.

The urban creative

Star Wars er for alvor i omløb for tiden, og denne grafiske sort/hvid sammenvæltning af Darth Vader, R2, Yoda og C3P0 i gråtoner og grafiske elementer er måske den vildeste af slagsen. Brug den med et par mørke slim jeans, og eventuelt et par af disse New Balance (klik her).

Star Wars B&W T-shirt

Pris: $49,84 eller ca. 340 kroner

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen