Bang & Olufsen hylder genoplivede designtrends

Den unikke "The Love Affair"-collection, skruet godt op for et rosa-gyldent øjeblik2. marts, 2015 - kl. 14:30
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Farverne kobber, messing og rose gold har fået et comeback, der i den grad slog igennem i 2014. Nu lancerer B&O en kollektion af deres bedste produkter, der omfavner trenden i rose gold. 

I de brølende 20'ere, da Peter Bang og Svend Olufsen startede på deres rejse ind i teknologiens verden, var der stadig noget nærmest magisk over den. Det var også en tid, der var præget af en stræben efter luksus og glamour, og det kom især til udtryk i den såkaldte Art Deco-stil, som dominerede den tids mode og design. I dag, 90 år senere, lancerer Bang & Olufsen en kollektion, som indfanger den tids stemning og stil og sætter scenen for en kærlighedsaffære, der kunne vare for evigt.

– Denne eksklusive kollektion er et billede på den kærlighedsaffære, der startede for 90 år siden, da Peter Bang og Svend Olufsen med deres passion for godt håndværk og høj kvalitet lagde grunden til den lange række af produkter, der siden har formået at fange folks opmærksomhed over hele verden, fortæller Marie Kristine Schmidt, Vice President for Brand, Design & Marketing.­

The Love Affair Collection
Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen