Find det rette fodtøj

9. januar, 2024 - kl. 10:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Overvejer du et nytårsforsæt om løbeture og en aktiv livsstil? Så er du langt fra den eneste. Rigtig mange danskere forsøger at kaste sig ud i projektet om at blive lidt sundere i det nye år, men hvis ikke udstyret er i orden, holder det sjældent særligt længe. Det er ikke sjovt at løbe en tur, hvor man efterfølgende har ondt i både fødder og knæ, fordi skoene ikke var de rette.

Hos MBTshop kan du finde forskellige typer af fodtøj, der støtter din fod, så du kan få en god gå- eller løbetur. Besøg MBTshop her – så kan du selv få syn på sagen og se, om ikke der er noget, der passer dig. Det anbefales altid at prøve en løbesko, før man overgiver sig helt til den, så sørg for lige at få gået i den derhjemme indendørs, før du beslutter dig – så er der større chance for succes og for, at du får den brugt.

Godt fodtøj til sommermånederne

En ting er, at der er styr på løbesko og sneakers, men du kan også se lidt længere frem og overveje, hvad du gerne vil gå i til sommer. Hvis I sætter pris på en ferie, hvor der er længere gåture involveret, der måske endda går gennem kuperet terræn, er det vigtigt med godt fodtøj – men i godt vejr er det måske ikke lukkede sko, du er mest interesseret i.

Heldigvis findes der mange lækre vandresandaler, der er i et lækkert design, så de også sagtens kan bruges, når ikke du går rundt på grusstier og bakker. Her er tale om faste sandaler, der sidder godt på foden, så du har den bedste støtte. Det er også med til at mindske risikoen for, at du pludselig vrikker om på foden, som du måske ellers frygter, hvis du går i en klipklap eller en løs sko. 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen