Når moden dikterer en lille barmFoto: Houcine Ncib/Unsplash

10. maj, 2023 - kl. 10:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

I en verden hvor vi hele tiden forsøger at stå ved hvem vi er hvordan vi ser ud, er der stadig udfordringer med at passe ind og stå fast på ikke at ændre sig. Når moden dikterer en bestemt stil, er det langt fra alle der kan bære det hele. Føler du selv at din fyldige barm ikke passer i moden pt., så læs endelig videre. 

Når en bh bliver din redning

Tiderne skifter hele tiden og med dem følger forskellige stil og det kan derfor være at du har forholdsvis let ved at skøjte hen over hvad moden dikterer fra tid til anden, for du ved at det snart er noget nyt der trender. 

Er du derimod ikke helt ligeglad og vil du egentlig gerne følge med på den mode der er oppe i tiden, men bliver du udfordret på hvordan din krop er bygget, så er du langt fra den eneste. Men der er dog håb forude. Håb i form af en god bh.

Få din barm til at syne af mindre og pas ind i forhold til moden

Modeverdenen er blevet meget bedre igennem de seneste 10-20 år til at værdsætte en kvindes former, men nogle gange fejler det og der er derfor også tidspunkter hvor den aktuelle mode nærmest tydeligt kun har brugt de helt skinny modeller i projektfasen. 

Man kan godt som kvinde med former hoppe i den mode der egentlig er ment til de helt små og petite modeller, men tøjet sidder bare helt anderledes end hvad vi forventer og derfor fungerer det bare ikke så godt som håbet. Der er dog håb forude, for med en minimizer bh, der får din barm til at syne af mindre, er det faktisk muligt at hoppe i lidt flere forskellige designs, uden at man kommer til at ligne en rullepølse i forklædning.

Væbn dig med tålmodighed og vent på moden der passer til dig

Selv om der findes gode råd til at passe sig ind til den pågældende mode, så er det dog vigtigt at huske, at holde fast i den man er og hvordan man ser ud. Vi er allerede nået langt inden for modebranchen i forhold til at acceptere at der findes flere størrelser mennesker, men det har også taget mange år om at nå hertil hvor vi er nu. 

Husk at moden hele tiden forandrer sig, så undgå at lade dig påvirke, hvis den aktuelle mode ikke passer til netop dig. Der skal nok komme en kollektion der sidder som skabt på din krop og når den kommer, så er du også klar til at forny dit klædeskab med nyt indhold.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen