Har du styr på den festlige garderobe?

18. december, 2023 - kl. 08:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Så kom årstiden hvor vi samles og bruger tid sammen. Det er højsæson for sammenkomster, festlige begivenheder og hyggelige stunder med dem som du har kær. Hvad enten du skal fejre juleaften efter nytår, så har du naturligvis brug for, at din garderobe er opdateret med nye og lækre styles, så du kan klæde dig festligt på. Og her er det oplagt at tage et kig på alt det flotte tøj fra Venderby’s. Hvis du mangler lidt inspiration til, hvilket outfit du skal have gjort klar til dit næste festlige arrangement, så kan du læse med her og få god inspiration. 

Julefrokosten er en festlig dag

Der findes mange forskellige grader af julefrokost. Der er naturligvis forskel på, om du er til julefrokost hos din moster og onkel, eller på arbejdspladsen med dine arbejdskollegaer. Hvis du skal sidde dagen lang i din mosters stue, så har du måske brug for et par strømpebukser med en god elastik i livet. Udenover dem kan du tage en fin kjole, som du kan have en cardigan på til, og den kan du tage af, hvis du får det lidt for varmt efter de mange lækre juleretter. Det er også en god ide at tage smykker på, så du ser festlig ud. Hvis du skal til julefrokost med dit arbejde, kan det være, at du gerne vil have noget lidt mere festligt tøj på. Det kan du også sagtens, og så kan du jo skifte de tykke strømpebukser ud med et par flotte nylonstrømpebukser, og smykkerne kan få lidt mere gas, så du bliver et festfyrværkeri at se på. 

Afslapningstøj til dagen derpå

Men det er ikke kun det festlige tøj, som du skal have styr på. Dagen derpå kan du have brug for totalt afslapningstøj, så du kan ligge på langs i sofaen hele dagen, uden at skulle tænke på, hvilke opgaver der venter dig efter juleferien. Du skal have købt dig et par lækre og løse bukser, måske en blød sweatshirt og vigtigst af alt, nogle dejlige, bløde hyggestrømper. Så er det også en god ide at undersøge, om der kommer en god julefilm i fjernsynet, som du kan sove til, imens du drømmer sødt om endnu en julefrokost med masser af risalamande og lune frikadeller. Så hvad med allerede i dag at hoppe ind på hjemmesiden og få fundet de outfits, som du skal have bestilt hjem til juletiden? Rigtig god fornøjelse

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen