Helt på plads - Smart Rooms på DR1

Bliv bedre til at indrette effektivt!9. februar, 2015 - kl. 17:00
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Smart-Rooms tilbyder smarte løsninger til folk der ønsker at udnytte deres kvadratmeter ud over det sædvanlige. I en række boligprogrammer på DR, kan du nu følge Kenneth Malev som ekspert.

Se mere: Smartooms CPH

Nytænkning

I storbyer som New York, Tokyo, Amsterdam, som er kompakte på boligpladsen, har det længe været nødvendigt at indrette sig på en gennemtænkt og multifunktionel måde. I Danmark bliver dette behov nu også i større og større grad en nødvendighed. Vi elsker at bo der hvor tingene sker, og det medfører, at vi bliver flere mennesker på mindre plads.

Det stille nye krav til kvadratmeterne i hjemmet og ikke mindst indretningen.

Den traditionelle indretning er i forandring, blandt andet på grund af vores ændrede livsstil. Faktuelt huser byerne mange studerende og singler, og ofte er der rigtig mange sammenbragte familier. Flere vil gerne blive i byen og mange flytter til storbyerne, fordi muligheden for bedre job og uddannelse findes der. Netop de sammenbragte familier kræver nogle helt andre indretningsløsninger til boligen, end den traditionelle gjorde. Den ene uge er man kun 2 og den næste måske 6 eller flere.

Medvirkende i boligprogrammet på DR1, Helt på plads

Kenneth Malev medvirker som ekspert i det nye og spændende boligprogram ’Helt på plads’, der bliver sendt på DR1 fra den 10 februar kl. 20.45 og 5 uger frem.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen