Sådan får du mest ud af dit krøllejern11. marts, 2024 - kl. 08:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Hvis nu vi fortæller dig, at det er muligt at skabe lækre og smukke frisure hjemme i dit eget hjem, så kan det godt være, at du får lyst til at læse med videre her. Der er flere måder at gøre det på. En af disse er ved at anskaffe sig godt udstyr – og ikke mindst også at øve sig. 

Her kan du læse mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit nye krøllejern. 

De mest basale huskeregler 

Du har nok prøvet at være hos frisøren, blive klippet her og få stylet dit hår. Men det er, når du så selv står med stylingen efterfølgende derhjemme, at du støder på en smule problemer. 

For hvordan får du dit krøllejern til at fungere på samme måde, som din frisør gør det? 

Du skal selvfølgelig huske på, at din frisør er professionel. De vil altså have en smule – for at sige det mildt – mere erfaring, end du har. Men husker du på nogle af de mest basale huskeregler, kan du blive meget bedre til selv at style håret. 

Det kan både være at huske på at bruge gode produkter, men også at bruge det bedste udstyr og øvelse kan hjælpe dig.  

Find et krøllejern til der passer til dig – uanset dit hår  

Et godt råd er altså at finde et krøllejern, der passer til dig og dit hår. For der findes mange forskellige modeller, du kan vælge imellem, som alle kan bringe forskellige fordele med sig. 

Der findes både krøllejern, der fungerer bedst i langt hår, og jern som er gode at bruge i kortere hår. Det er værd at gøre sig nogle overvejelser, inden man går ud og finder det stylingudstyr, som skal hjælpe en med at skabe frisure, som man kender dem fra frisørstolen. 

Øvelse gør mester, så prøv dig frem 

Men selv med det helt rigtige krøllejern kan det være svært at komme helt i mål med det ønskede resultat. For det kræver øvelse, og øvelse gør mester. 

Et godt råd her er at prøve at vænne sig til jernet. Det kan du gøre ved at øve dig på en lavere temperatur, så du skader håret mindst muligt. Du kan også helt slukke for jernet, hvis du bare skal have selve bevægelsen ind under huden. 

Der er ingen grund til at være tilbageholdende, du skal bare finde den rigtige løsning. 

 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen