BeoPlay H2

Lækre konkurrencedygtige headphones B&O Play20. november, 2014 - kl. 10:35
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

B&O Play har netop lanceret deres BeoPlay H2 hovedtelefoner, der er deres bud på et sæt stilsikre headphones i entry-klassen. De deler mange træk med storebroderen BeoPlay H6, men på flere punkter adskiller det sig.

 

"Hos B&O PLAY er vi 100 % dedikerede til at give en ny generation lyd og design i absolut særklasse," siger Henrik Taudorf Lorensen, direktør for B&O PLAY, og fortsætter: "Med BeoPlay H2 bliver den unikke Bang & Olufsen lyd nu tilgængelig i en ny produktkategori og med et design og en brugeroplevelse, der fuldt ud matcher den store lyd."

Always on

BeoPlay H2 vejer kun 150 gram. Men på trods af den lave vægt er det en meget stærk og robust hovedtelefon. BeoPlay H2 er holdt i slidstærke kompositmaterialer, rå tekstiler og ægte lammeskind 

og har samtidig et avanceret adaptivt design, som gør den utroligt behagelig at have på i lang tid ad gangen, uanset om den hviler blidt på ørerne, når du hører musik, eller sidder om halsen som et flot accessory. 

Også hovedbøjlen er adaptiv og tilpasser sig automatisk til din hovedstørrelse og -form, når du har haft den på i et par minutter. Den får sin originale form tilbage, når du tager den af igen.

Always in character

BeoPlay H2 er designet af den kendte danske industrielle designer Jakob Wagner, som også står bag BeoPlay H6 og BeoPlay H3.

"Med B&O PLAY ønsker vi primært at give vores kunder autentisk lyd. Min udfordring var at udtrykke det i hver eneste lille detalje på BeoPlay H2, så musikken fremstår autentisk og som en nydelse for alle sanser" fortæller Jakob Wagner. "Det gjorde vi ved at tænke hver del separat for at optimere og simplificere helheden."

BeoPlay H2

Pris: 1499.- kroner

Fås i Bang & Olufsen butikker, B&O PLAY netbutikken og hos udvalgte forhandlere fra november 2014.

BeoPlay H2 fås i 3 farver Carbon Blue, Silver Cloud og Feldspar Green.

Flere oplysninger: www.beoplay.com/h2

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen