3 rejseetuier for jetsetters

Musthave for urentusiasten26. februar, 2015 - kl. 11:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Hvis du er af typen der nørder ure, ejer du nok flere af slagsen. Men det kan hurtigt blive meget at slæbe rundt på diverse kasser, når du er på farten, og her er et godt ur-etui en stærk investering.

Bamford & Sons

Dette er et af de meget populærere Bamford & Sons rejse etuier.

Bamford & Sons, har fået inspiration til dette smukke etui, fra en cykel pumpe, ja, en cykel pumpe. Etuiet er ikke bare et rigtigt lækkert stykke design, det er også kompakt og nemt at have med i kufferten. Måske vigtigst af alt, er dine ure også godt sikret under rejsen.

Bamford & Sons er en virksomhed som siden 2003, har ’custom’ designet luksus ure, de arbejder bla. med brands som Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet og Tag Heuer. Bamford & Sons arbejder næsten på samme måde som brabus, der speciel designer Mercedes biler. I kan klikke ind på deres hjemmeside og se meget mere til de forskellige produkter.

David August

Den Amerikanske luksus designer, David August, lancerede tilbage i 2010 en ny læder kollektion, som de færreste nok vil have råd til. Hele serien indeholder et styk iPad cover til 45.250 kr., et computer cover til 84.600 kr., en toilet taske til 51,150 kr. en mønt bakke til til 15.700,- og sidst men ikke mindst, ur etuiet til 51,150 kr.

Serien bliver produceret i det fineste slangeskin, håndlavet i Italien. De fås i 20 forskellige farver.

Hvis du skal have chancen for at få fingrene i et af disse 5 luksuriøse produkter, skal du regner med en venter tid på ca. 2-4 uger. 

Döttling

Vi slutter af med et ur etui fra Döttling, som bestemt ikke er beregnet til den normale borger.


Döttling er kendt for at tage sikkerhed og eksklusivitet til et helt andet level. Denne gang er ikke anderledes. Man kunne skrive et helt indlæg om bare dette transportable pengeskab, men jeg prøver at gøre det kort.

Guardian, som den hedder, ligner udad til bare en lækker blød læder taske, men hvad der gemmer sin inden under det lækre læder, er alt andet end blødt.
Den er bygget op af metal, som er lige så stærkt som en diamant.

Guardian er under teste blevet udsat for både boremaskiner og save i forsøg på at bryde igennem, men uden held. Der er materialer i Guardian, som også bliver brugt til politi skjolde, hvilket gør den noget nær umulig at bryde igennem.

For at komme ind i Döttlings Guardian skal man taste en 3 cifret kode. Derudover er der monteret en GPS sender, som gør den let at lokalisere. 

Döttlings guardian vejer ca. 4 kg. Er 37 cm. Og 13,5 cm i diameter

Den originale model i kalveskin, kan blive din for 89.500,- DKK
Herefter er der jo selvfølgelig ”Luksus modellen” som er i slangeskin, den kan købes for den lette sum af ca. 108.000,- DKK

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen