Dansk urmærke laver ur i bomuld!

Nyt dansk ur fra Copha6. juni, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Det Københavnske urmærke Copha har i en ny urmodel fremstillet den yderste del af urkassen af acetat, mens den indre del er af rustfrit stål. Acetat kendes ellers mest fra fremstilling af dyre solbriller, men Copha har brugt materialet i sin nye urkollektion. Selvom acetat er fremstillet af bomuld og plantefiber, betyder det dog ikke, at dit ur sidder som en sok på hånden, da acetat er et hårdt plastmateriale. Urene er da også 10ATM vandtætte.

Baggrunden for brugen af acetat har været et ønske om at skabe et ur, som kan bruges en sommerdag på stranden, men samtidig er elegant nok til, at blive brugt en aften med festtøj. Denne kombination af sporty og elegance, er man lykkedes med ved at bruge acetat i urkassen. Det giver en helt anden stoflighed end stål, samtidig med, at det giver ubegrænsede muligheder for at bruge forskellige farver i urkassen, oplyser Copha.

I denne første kollektion er der brugt sort, hvid, transparent og Havana Tortoise acetat til urkasserne. Brugen af for eksempel Havana Tortoise acetat, som er en af de mest populære farver for solbriller, skaber et unikt udtryk. Urkassen changerer fra sort til rødlig brun og er halvt gennemsigtig. Dette skaber et enestående elegant udtryk, da urets andre detaljer er af stål. Urene kan fås med enten stållænke, læder-urrem eller gummi-urrem. 

Den nye model fra Copha har fået navnet Hipster. 

Kollektionen blev offentliggjort 23. maj 23.00 og er på vej i butikkerne hvor den vejledende udsalgspris er 995,-

Flere oplysninger findes på www.copha.com 

Nærmeste forhandler oplyses på 35.43.33.42

Du kan se flere billeder i galleriet.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen