Sådan bliver du helt klar weekendens cykelløb

Bruger du meget tid på cykeltræning?

23. februar, 2015 - kl. 12:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Bruger du meget tid på cykeltræning? Kan du godt lide at deltage i diverse motionsløb med henblik på at teste dine evner? Vil du gerne have et par gode råd til, hvordan du bliver klar til weekendens cykelløb?

Hvis du kan svare ja, så er artikel værd at læse. Den giver dig nemlig nogle gode tips og tricks til, hvordan du optimerer din krop, så den er 100% klar til cykelløb.

Sørg for at styrke din core hvis der skal cykles mange kilometer

Hvis der er tale om et cykelløb, hvor antallet af kilometer er mange, så er det en god ide at træne din core. Når du sidder lang tid i sadlen, så er det uhyre hårdt for din lænd og din coremuskulatur.

Med henblik på at minimere disse smerter, er det en god ide at træne din core. Derudover har coretræning også den sideeffekt, at du får meget mere power ud i dit tråd, hvilket jo er ganske god fordel at tage med.

Hos Sagatrim kan du finde et stort udvalg af træningsudstyr, der kan hjælpe dig med at styrke din core. Sagatrim er en anerkendt forhandler af både træningsudstyr, men også sauna- og dampprodukter.

Protein efter træningen er vigtigt i forhold til optimal restitution

Cykling er en meget krævende sport. Derfor er det også vigtigt, at du efter træning får slappet optimalt af med henblik på at give dine muskler den rette hvile til at udvikle sig.

I den forbindelse er det en god ide at drikke en proteinshake efter træning med henblik på at optimere din restitution. Proteinshakes er ikke kun forbeholdt bodybuildere og håndboldspillere, men kommer i den grad også til sin ret for dig som cykler.

Hos LinusPro kan du finde noget af Danmarks bedste proteinpulver. LinusPro er især en forhandler for dig, der går meget op i, at dit proteinpulver er rent og samtidig bærer præg af en meget høj kvalitet.

Den rette kost afgør om du bliver nr. sidst eller først

Det er ekstremt vigtigt, at du giver din krop det rette at spise, når du cykler meget. Som sagt er cykling meget krævende, hvorfor din krop skal have de rette brændstoffer i form af sund mad.

Kosten er især vigtig at fokusere på i ugen op til det løb du skal deltage i. Sørg for at drikke en masse vand og indtag rigeligt med kulhydrater, så kroppen har noget energi at tage af.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen