Et lækkert og miljøbevidst transportmiddel på to hjul.

Gå foråret i møde med en lækker stilet cykel, som er det perfekte transportmiddel til bykørsel.



8. maj, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Mulighederne er mange, men jeg tror godt, man kan sige, at moden også har gjort sit indtog her. Specielt kvalitetscykler med et retro-klassisk design ses mere og mere i bybilledet og vækker minder fra en svunden tid. Og hvis du spørger mig gør det rene og klassiske design den perfekt som transportmiddel til den stil- og miljøbevidste mand.

Det er som meget andet, en jungle, når man skal ud og købe cykel. Mulighederne er mange, måske lidt for mange endda. Og priserne kan variere meget alt afhængig af mærke og model. Jeg har fremhævet få mærker, som jeg håber kan være med til at inspirere jer derude, hvis i står og skal til at købe ny cykel, eller bare har lyst til at forkæle jer selv med et nyt lækkert transportmiddel. Ellers er Cykelbanditten.dk et rigtig godt sted med masser af muligheder og prisklasser.

Raleigh Tourist De Luxe Herre, find mere information på www.raleighbikes.dk

Vi kender jo nok allesammen Raleigh, Raleigh har lavet cykler siden 1886, og mange forbinder navnet Raleigh med kvalitetscykler i klassisk design.

De formår at kombinere tradition i en meget smagfuld indpakning, hvor form og funktion harmonerer på højeste plan.  Deres model Tourist hiver er tilbage til tiden, hvor distingverede herrer med blød hat cyklede rundt i byen og gjorde deres ærinder. Et rigtig lækkert retro-design som man ikke bliver træt af.


Herskind+Herskind, find mere information på www.herskind-herskind.com

Et andet, lidt mere eksklusivt, mærke er Herskind+Herskind. 

De producerer og sælger eksklusive cycler fremstillet i kvalitets matrialer og efter gamle håndværkstraditioner, dog altid i sammenspil med den nyeste teknologi og med et fokus på et æstetisk og smukt design.

Deres overordnede mål er at inspirere folk til at vælge cyklen som deres foretrukne transportmiddel af hensyn til miljøet. Men med de cykler, de laver, ville jeg nu ikke have noget imod, at det blev mit primære transportmiddel. 

Hvilken cykel ville du vælge?

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen