Løbetøj til mænd

Nyder du også at dyrke motion, men har ikke vildt mange penge til at investerer i sportstøj. Læs om sportstøjet fra H&M, og bliv inspireret til køb af nyt!



27. oktober, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Det er for mange mennesker, blevet for koldt at dyrke motion udendørs. Med sommeren sportstøj, som for de fleste mennesker hedder: shorts og t-shirt, kan en opgradering i form af noget sportstøj af lidt kraftigere kvalitet være på sin plads, så man igen får lyst til og mulighed for at dyrke sport udendørs.

Er du en entusiastisk løber, vil et par løbetights være klart at foretrække. Dette kan kombineres med en løbetrøje og en løbejakke. Hos H&M kan man få det hele til rigtig gode priser. Et par løbetights koster eksempelvis 299 kr. En løbejakke koster 249 kr., og en løbetrøje koster 179 kr. Da jeg har været i praktik i H&M, som Visual Merchandiser, har jeg hørt flere kunder, der har henvendt sig og fortalt at sportstøjet hos H&M, er bedre end man lige regner med, både hvad angår kvalitet og komfort. Jeg havde sågar en kunde, der kom ind for at købe løbetights, efter hun havde bytte dem hun havde købt i en sportsforretning. Dette giver stof til eftertanke. Jeg har selv prøvet sportstøjet fra H&M, og blev meget overrasket over at kvaliteten af materialet var rigtig lækkert, samtidig med at komforten var i top.

Løbeudstyr

Hvis man skal ud og løbe en kold vinterdag kan det være en god idé, at løbe med et pandebånd/hue. Det er en væsentlig faktor, at man finder et pandebånd eller hue, der er beregnet til sport, da den derfor er svedtransportable og på den måde bedre at løbe med. Hos H&M forhandler de også huer til mænd, der er beregnet til løb og sport. Priser ligger på 69,95, og fås både i farverne neongul og grå. Huen er udstyret med refleks foran, så man kan løbe med den i mørke.

Investering af løbesko

Ved at investerer i noget lidt billigere sportstøj og sportsudstyr, kan man spendere lidt ekstra på et par fede løbesko. Hvad fodtøj angår, og specielt fodtøj til sport, kan det sagtens betale sig, at investerer lidt ekstra. Dette skyldes, at forkert brug af fodtøjet, kan forværre skader og give gener i kroppen. Flere sportsforretninger tilbyder løbetests inden køb af et par løbesko. Jeg har selv benyttet mig af det tilbud et par gange, og blevet positiv overrasket over, hvor gode de er til at vejlede mig. Jeg har alle gange endt op med nogle løbesko, jeg er blevet rigtig glade for, og som jeg med sikkerhed har vidst, ikke har forværret skader. Det har givet mig en følelse af, at jeg trygt og sikkert kunne løbe afsted. Det kan dog være en god idé at få foretaget flere forskellige test i forskellige butikker, så du ikke lader dig farve af én udtalelse. Hvis du vil undgå dette, kan du også gå i specialforretninger, der eksempelvis kun har noget med løb at gøre. På den måde sikre du, at de har kompetencer indenfor netop det område. Jeg kan varmt anbefale, at opsøge runners corner, som har butikker i Viborg, Silkeborg og Herning.  Runners corner har også en webshop, hvor de løbende har gode tilbud på løbetøj samt udstyr. Tjek websitet http://www.runnerscorner.dk/, og få masser inspiration.

Er du blevet fristet til at forny garderoben for sportstøj?. Spørg eksperterne til råd i butikkerne, før du beslutter hvilke par løbesko du skal investere i. På den måde er du bedre rustet til at starte op på løbeturene igen – uden skader.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen