Indret stuen som Barney Stinson

JA, Stormtrooperen er obligatorisk!14. april, 2015 - kl. 22:30
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Jeg sad og surfede rundt på mine sædvanlige steder, da jeg pludselig faldt over en artikel, der fik mig til at tænke.

Artiklen fortalte ganske kort, at man nu kan købe officielle Star Wars Storm Trooper dragter. Du kender Stormtrooperen som den meget lidt skarptskydende klonsoldat fra Star Wars universet. 

Men det er slet ikke den retning vi skal i dag. Nej ser du: Med muligheden for at købe en officiel Storm Trooper - den mest ESENTIELLE del, af Barney Stinsons interiør, kan jeg med glæde bringe dig:

Indret din stue som Barney Stinson ville gøre: LEGEN-waitforit-DARY!

 

Så hvis du allerede har rammerne, der kan bære sådan en indretning (Tænk milliondollar-lejlighed i NY), så har du her inspiration til hvad du kan smide i den. Til semi-fornuftige priser. Velbekomme.

Storm Trooper Dragten

Jeg er nødt til at sige det. Uden Storm Trooper dragten, må du ikke bruge 'wait for it' som pral-ord i din Legendariske stue. 

Storm Trooper dragten bliver produceret af ANOVOS. De har netop fået licens til at producere dragterne helt officielt, og frem til den 4. maj, kan man erhverve dragten til $1200 (ca 8.500 kroner), og herefter stiger prisen til $1600. 

Det lyder selvfølgelig som lidt af en udskrivning, men absolut intet, hvis du vil begå dig i Barneys kredse. (Læs: Hvor meget tjente Barney Stinson egentlig?)

Hvor: ANVOVOS

Sofabord

Barneys sofabord er af minimalistisk moderne design, og heldigvis ikke umuligt at støve op. IKEA havde på et tidspunkt en modelserie der hed KLUBBO (som stadig kan fanges på DBA.dk), men hvis du skal til en forhandler og finde et sofabord med mørkebrun træplade og rammestel i blankt stål, er BoConcepts Lugo sofabord et godt bud. 

Konfigurationen på billedet til højre, kan fås til en fornuftig pris på 2229 kroner. 

Hvor: BoConcept Lugo

Hjørneborde

På hver side af Stinsons sofa, står der et kvadratisk hjørnebord. I How I Met Your Mother har de glasplader, et materiale, jeg som inkarneret drengerøv, fraråder stærkt. Det er simpelthen et helvede at holde rent. Lomax.dk har faktisk et tilsvarende hjørnebord i glas, til 995,- kroner (Link her) PS. Hvis du har rengøringshjælp, er det bare det du skal snuppe. Autencitet er godt.

Men for at holde det i samme orden, kigger vi efter et kvadratisk hjørnebord på stålstel. Det er sværere end man umiddelbart tror, men lykken vil, at Bilka har et par stykker på deres onlineshop, til bare 300 kroner stykket. What a find!

Hvor: Bowie Hjørnebord

Sofa

Sofaen er altid et af de punkter, hvor der skal investeres. En god sofa koster penge, men tænk over hvor meget tid du bruger i den. Egentlig kan man jo springe ud i en lækker sag til 40.000, men jeg har begrænset mig til at sige 'fornuftige' priser. 

Her passer IKEAs Arild sofa godt ind. Den er lavet i slidstærkt, sort narvlæder, og står på et metalstel. Stilmæssigt er den ret tæt på Barneys, men jeg har dog fravalgt den amerikanske kærlighed til mørkebrunt læder, og i stedet gået med en sort. 

Arild sofaen er stoppet med højspændstigt skum, og den kan med garanti holde længere, end vores fascination for Barney Stinsons indretningsevner. Prisen: 6999 kroner.

Hvor: ARILD 2-pers sofa

 

Mil Baughman T-Back

Lænestol

Barneys lænestol er en Milo Baughman T-Back Lounge Chair. Det er en klassisk loungestol fra 1970'erne, og den er forholdsvis svær at få fat på. Brugtpriserne starter ved omkring 20.000 kroner og går ret højt op.

Ross lænestol fra BoConcept

Alternativet

Alternativet til den svært opdrivelige designerlænestol, kunne være BoConcepts Ross lænestol, der stilmæssigt ligger meget tæt på, og prismæssigt er under det halve: 9403,- kroner.

Hvor: BoConcept Ross lænestol

Det billigere alternativ, ville være at fortsætte i samme IKEA-serie som sofaen, og købe en ARILD lænestol til 4999,- kroner. Men stilen og stemningen er ikke helt den samme..

Bordlampe

Barneys bordlampe ligner umiddelbart en dyr designerlampe, men lidt research viser, at lampen faktisk kunne købes i den amerikanske kæde Target, og i kølvandet på serien er den blevet et samlerobjekt, og derfor udsolgt over alt. Lampen kostede omkring 1000 kroner, og kan nu findes på ebay til højere priser, du skal google: 'Rio Silver Plating Table Lamp'.

Det familiære alternativ kunne være eksemplet her til højre, der er Easy bordlampe fra Lampegiganten. Prisen er 1167,90 kroner. Men praktisk talt alle bordlamper med en sort cylindrisk skærm, ville gøre jobbet godt.

Hvor: Lampegiganten

Gulvtæppe

Jeg har ikke den fjerneste forstand på tæpper, men Barneys sofamiljø har et offwhite-ish tæppe (eller en af de der nuancer, kvinder kender navnet på). 

Ikea har et til 750 kroner! hah!

Hvor: MORUM tæppe

Endnu flere bud:

Hifi fra Bang & Olufsen

Barney har også dansk design i lejligheden. Hvis du er musikelsker med karakter, er et Beosound 9000 anlæg med tilhørende Beolab 8000 højttalere et must. Anlægget kan ikke købes fra nyt længere, men mange B&O forhandlere sælger dem videre for kunder, og du kan selvfølgelig også prøve lykken på DBA og lignende sider. Et anlæg i OK stand koster fra 5.000 og op efter, alt efter tilbehøret.

TV

Ifølge serien har Barney, blandt andet et 300" Plasma tv, meen teknologien fra 2007 er ved at være outdated, og skulle jeg vælge et afsindigt fedt tv, ville jeg enten vælge et nyt BeoVision, der passer ind med musikanlægget, eller: Sony X85C - Sonys seneste 4K topmodel, 75", Android-styresystem og lækkert design. Prisen? 39.999 kroner!

Hvor: Sony.dk

Har jeg glemt noget? 

Hvad kunne man ellers tilskrive Barneys stil?

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen