Jakkesæt på den fede måde23. juli, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Charlotte Stegmann Jakobsen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


For mange mange år siden gik man ikke bare ind i en butik, prøvede et jakkesæt og tog med det med under armen når man gik igen. Dengang fik taget mål, valgte selv design, detaljer og materialer, og så ventede man ellers på at skrædderen havde tøjet klar, så man kunne komme til fitting og prøve, om det passede som det skulle. Og hvis det gjorde det, så kunne man tage det med hjem samme dag, ellers ventede man lidt længere.
Idag er den gamle metode ved at vinde indpas igen! Som forbrugere er vi blevet mere kvalitetsbevidste og kræsne med, hvad det er vi har i garderoben - et billede som gentager sig i mange af vores andre købsvaner. Med disse nye krav til kvalitet, design og materialer ligger det lige til højrefoden at få syet sit jakkesæt efter mål, og her er Mond Of Copenhagen de førende i landet. Her bliver du scannet i en 3D bodyscanner, som tager dine præcise mål. Du vælger selv mellem forskellige styles, materialer, farver og detaljer, og som bonus kan du få dit monogram broderet på, gratis.
Costum made tøj bliver, ligesom møbler, mere og mere normalt og let tilgængeligt, og er en naturlig udvikling i en tid med økonomisk krise og fokus på miljøet. Priserne er derfor heller ikke svimlende høje længere. Hvis du bruger jakkesæt til hverdag, eller gerne vil have et til fester, som du kan bruge i mange år fremover, så hvorfor ikke investere i et, som passer dig helt perfekt? 

Tag et kig forbi Mond Of Copenhagens website og find inspiration og vejlende priser. Smut også forbi galleriet, hvor jeg har fundet lidt inspiration til dig. Og ja, jeg ved godt at det er alt for varm uden for, til at tænke på jakkesæt lige nu, men der er jo lidt ventetid på et skræddersyet sæt, så det er altid godt at være tidligt ude! 

Rigtig god fornøjelse!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Charlotte Stegmann Jakobsen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen