Distortions vildeste jakkesæt - se billederne!

Til Distortion på Vesterbro mødte der et Modesektionen.dk et vildt syn. Vi har undersøgt, hvor de finurlige jakkesæt kommer fra.11. juni, 2014 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Mr. Lover Lover og Remée

Der var ild i Vesterbro, da Distortion-cirkusset torsdag kom forbi med festkaravanen. Ud over en række fantastiske koncerter og shows, så kunne de mange fremmødte også lade sig underholde og betage af en række vilde outfits. Der var cool, hip og trendy københavnere (nuvel, der var nok også et par tilflyttere fra det mørke Jylland), men der var også personer, som havde trukket i spetakulære outfits.

 

De vildeste jakkesæt


Det var især synet af fem unge mænd, som fangede Modesektionen.dk's blik. Da de kom rullende ned af Sønderboulevard emmede de af en vindende kombination af coolness og rowdyneness, som man siger på nydansk.

Som DGP ville have sagt det, så var de spændt og til lir. Og pigerne? De var vilde med det. Gang på gang måtte gruppen stoppe for at få taget billeder med unge piger, men grupper af fyre var også helt nede med dén der stil. Generel var der bare god karma til Distortion på Vesterbro.

 

Remz og Oli B  uddelte props

Mens Modesektionen.dk fulgte de fem fyre i de vilde jakkesæt kom Remée og Oliver Bjerrehuus forbi. De to flotte fyre nærmer sig begge de 40, men var naturligvis ude og nyde Distortion. Da de kom forbi var der også respekt fra de to kendisser til de fem gutter i jakkesættene. Oliver Bjerrehuus mente dog, at det kunne gøres endnu vildere.

 

Jakkesættene er lavet af OppoSuits. Se alle de vilde designs her og tjek billederne i vores galleri.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen