Mode og gaming. Will it blend?

Der findes et utal af tekstbogs eksempler på hvordan man IKKE skal trække en gaming interesse over i garderoben.26. juli, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Det her er ingen tvivl: NO GO
Der er en hårfin grænse mellem at gøre det godt og gøre det geeky. Det typiske gamer-fashionstatement viser sig i t-shirten, og der er et par ting du helt sikkert skal holde dig fra:

T-shirts med sjov tekst. Come on, det er sjovt til en filmaften med gutterne, men smagløst? Ja. ...og pigerne ragequitter hvis de ser dig i sådan en.
For meget. Nogen beklædningsdele er for overgjort, det er super kitschet, men også super kikset. Tjek billedet til højre.

Men hvad må man så? For det første: Keep it simple stupid. Hold dig til et logo eller en figur, eller måske et mønster, der associerer med et spil. Hvis du oven i købet holder dig til retrospil, er du kommet lang. Tjek galleriet for eksempler. Threadless.com er en side på nettet der gør det rigtige, rigtigt godt. Folkene bag Threadless er hele tiden ude og headhunte unge og upcoming designere til t-shirt designs, og det kommer der nogle super fede produkter ud af.
NO GO!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen