Hey, vis os dit grej: no. 1

Vi kickstarter dette nye koncept med et oveblik over dagens grej, fra min side af.22. oktober, 2014 - kl. 15:18
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Indrømmet, vi elsker grids, og især tøj-, grej- og gadgetgrids gør os glade. Derfor introducerer vi "Vis os dit grej" der i en serie af artikler, sætter fokus vores og vores læseres uundværlige hverdagsgenstande, og de personlige historier der er knyttet dertil.

Overblik

Jeg har travlt for tiden, jeg kører en del rundt, holder møder og fotograferer locations til vinterkollektionen på mit sideprojekt; TrendWood.dk.

Lyd

Jeg er ved at teste Sennheisers nye Urbanite XL headphones, for tiden. Jeg er vild med den friske farvekombination, der står i kontrast, til Sennheisers normalt mere afdæmpede farvevalg. Vi har forresten også lige kørt konkurrence på et sæt, vinderen valgte Denim-farven, var det dig?

Lifeline

Det seneste halve år har min Samsung Galaxy S5, været min livsline ud til verden. Jeg får ret mange mails i løbet af dagen, og mange af dem kan jeg følge op på, mens jeg er på farten, så det gør jeg!

Tid

Jeg har i løbet af de sidste par uger, testet vores nyeste produkt på TrendWood. Det er vores MinimalKontrast ur, der er lavet i bambus og læder. Jeg er rigtig tilfreds med det endelige resultat, og selv om uret er stort med en diameter på 44 mm, er det ekstremt let, på grund af materialerne.

These are not the droids we are looking for...

Jeg er ret pjattet med min LEGO Star Wars Trooper nøglering, efter at være brugt et par måneder, er den blevet lidt lommeslidt, nøjagtig ligesom Audien den passer på. Jeg har sådan en idé om at The Empire og Volkswagen-Audi Group kunne have været gode venner. Fyldt med velkørende maskiner, so to speak.

Tør sæson

Vinden er ondskabfuld for tiden, og derfor er jeg tæt med min Mentholatum læbepomade for tiden. Den gør lige præcis hvad den skal, uden en masse dikkedarer.

Kort fornøjelse

Jeg var i London i sidste uge, og faldt over en række spændende ting, fra Gentlemens Garage, heriblandt denne fine kortholder, i denim og mørkebrunt læder. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen