Garment Projects - Tid til et par nye sneaks?

Vi udlodder et par nye sneaks, i samarbejde med S. T. Valentin14. maj, 2015 - kl. 13:00
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Er det ved at være tid til at par nye sneaks? I samarbejde med drengene fra S.T. Valentin, hjælper vi en heldig læser til et par.

Parret der er tale om, er en yderst stilsikker model; nemlig Classic Lace Perforated Leather fra GARMENT PROJECT.

Den nye model er udført i 100% læder, med et perforeret finish - der ud over at se flot ud, også giver lidt ekstra åndbarhed - win/win.

 

Grundlagt i København

Det er OK, hvis ikke du har hørt om GARMENT PROJECT før nu, mærket er nemlig først startet op i 2013, af den københavnske modemand, Kent Rau. 

Det er med udgangspunkt i Kent Raus personlige stil, at Garment Project sko og sneakers til herrer bliver udviklet.  Designet er som udgangspunkt ultra-klassisk med en stram silhuet og komfortabel pasform, mens små, diskrete syningsdetaljer fuldender looket. Enkelte modeller har fået et mere udfordrende touch, der giver modspil og et glimt i øjet til den vanlige skandinaviske sindsro.  

Hvordan vinder jeg?

Der er et par GARMENT PROJECT sneakers på højkant - de har en værdi af 999,- kroner.

Alt du skal gøre er at udfylde formularen herunder. Vi trækker lod søndag den 17. maj 2015 kl. 23.59. - Så det handler om at være hurtig på tasterne. Det skader selvfølgelig ingen chancer, hvis konkurrencen bliver delt og liket på sociale medier. Vinderen kontaktes per e-mail, og hører vi ikke fra vinderen indenfor en uge efter trækningen, går vi videre til den næste på listen. Når du deltager i denne konkurrence, accepterer du, at S.T Valentin må kontakte dig via tilmeldte e-mail. Du kan til enhver tid afmelde nyheder fra os. Classic Lace Perforated Leather er tilgængelig i størrelserne: 40 - 45. 

Mere sneaker kærlighed? Tjek ChicksandSneaks.com

Tilmeld
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen