Vinterjakker anno AW2010

Kong Frost indtager snart landet, så her er et par bud på vinterens overtøj.26. september, 2010 - kl. 10:19
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Husker du sidste vinter? Jeg gør i hvert fald, for tilbragte uforholdmæssigt meget tid, på at vente på toget på hhv. Valby station og Slagelse station. DSB var i knæ og det var mere reglen end undtagelsen, at toget var forsinket.

Der stod jeg med mine talenter og en lidt for tynd vinterjakke, for vi havde jo ikke haft en ordentlig vinter i mands minde, hvilket afspejlede min garderobe - og også mit indkøb til butikken.

Jeg vil her komme med et par bud på den kommende vinters overtøj - og der skulle være lidt for en hver smag og lige fra overgangsjakken til den ekstreme vinterjakke.
Set på Greedy.dk
Revolution: 1.200,-

En 3/4 lang overgangsjakke fra Revolution i navyblå. Simpel i designet og kan anvendes til de fleste anledninger. To skrå lommer foran - med "flap". Navyblå - så bliver det ikke meget mere "In".

Set på Smartguy.dk
Bruuns Bazaar: 2.500,-

Super elegant og lækker sort dobbeltradet overgangsjakke fra Bruuns Bazaar. Skjult lynlåslukning. Jakker som denne bliver også et hit i fx khaki og grå.
Set på Miinto.dk
Peak Performance: 2.300,-

Lækker - og lun, sandfarvet jake fra Peak Performance. En af de mere fashionprægede jakker fra PP, med store tydlige knapper formet som tilslebne knogler.

Desigual.com
Desigual: 2.000,-

Mere et showpiece end egentlig brugbar. Jakker af denne type skal nok finde vej i de større byer, som Århus og Odense - og naturligvis København. Ellers bliver designshowpieces som denne nok lidt sjældne.
Set på Miinto.dk
Canado Goose: 4.500,-

Dunjakke, der de sidste år har været i høj kurs, om den så blev hentet direkte fra butikkerne, eller fra en forbipasserende i en smal gyde kl. "lort" om natten. Igen i år kommer butikker til at melde alt udsolgt af Canada Goose.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen