Vil du tilbringe nogle VIP-oplevelser med skønne kvinder?

Kendte danske kvinder går sammen for at hjælpe kræftramte børn - mænd også velkomne



1. marts, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

De er der næsten alle sammen. Erhvervskvinderne Mette Bloch og Marianne Florman. Musikerne Nabiha og Sascha Dupont. Skuespillerne Rosalinde Mynster, Tammi Øst, Lotte Heise og Claire Ross-Brown. Sportsidolerne Josephine Touray, Trine Troelsen, Julie Leth og Karin Mortensen. Reality-stjernerne Irina og Pernille. Designeren Trine Wackerhausen. Supermodellen Laura Petersen og mange, mange flere. Alle de kendte kvinder er gået sammen for at hjælpe kræftramte børn. Det sker i forbindelse med det store indsamlingsprojekt "Superinvestor 2014", og fra mandag den 24. februar kan danskerne byde på alt fra middage til biografture, foredrag, merchandise og VIP-oplevelser med de kendte kvinder.


"Vi drømmer om helt almindelige problemer". Sådan lyder det tankevækkende budskab fra de tusindvis af danske familier, der har kræftsygdommen helt inde på livet. Så tæt at den har ramt deres allerkæreste - børnene.

Nu har iværksætteren Jonathan Løw i samarbejde med et stort antal kendte danske kvinder sat sig for at samle penge ind til at støtte Familier med Kræftramte Børn - en velgørende organisation, der hjælper de kræftramte børn igennem faglige, sociale og rekreative aktiviteter samt arbejder for forbedringer i behandlingen af og omsorgen for børnene.

Via hjemmesiden www.superinvestor2014.dk har kvinderne doneret alt fra middage til dates, biografture, fitnesstræning, foredrag og andre VIP-oplevelser. Dette sættes på auktion, og samtlige indtægter fra auktionerne går ubeskåret til de kræftramte børn.

"Det er fantastisk at opleve, hvordan disse kvinder og ildsjæle er gået sammen om at gøre en forskel for kræftramte børn", siger Jonathan Løw, der selv arbejder frivilligt og ulønnet for projektet.

"Ved at lave indsamlingen som auktioner håber vi, at rigtig mange danskere vil være med. Udover at støtte den gode sag får man selv en stor oplevelse, så alle vinder på den måde."

Du kan fra den 24. februar og 7 dage frem gå ind på www.superinvestor2014.dk og se de mange ting, som de kendte kvinder har doneret samt give dit bud for en god sag.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen