Vi elsker Beckham og det han kan!

Den kære mand og H&M gør det igen; lækkert bodywear til jer mænd, mens vi kvinder bestemt ikke klager over kampagnerne med lidt eye candy! Uhm!10. september, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen


Det første samarbejde mellem de to parter var i foråret 2012, og jeg må faktisk sige, at der overraskede mig positivt. Jeg var spændt på at se om han kunne levere et kommercielt design, eller om hans evner kun sad i benene (han har jo været igennem alle stilarter lige fra mohawk, bohem til klassisk). Men jeg synes, at det er lykkedes at holde den rene stil og have et eksklusivt udtryk i kollektionerne, hvilket jo også er et klart plus på kontoen til H&M. Og et andet kæmpe plus for H&M er jo, at han selv står i spidsen for sin kollektion, og selvom herren er ved at være oppe i alderen, er han jo helt uimodståelig!
David Beckham Bodywear er en kollektion, hvor de helt klart har formået at udtrykke en sportig og traditionsrig stil gennem designet, men ikke mindst også gennem kampagnerne! Selve designet er holdt i neutrale farver; sort, hvid og grå. Det er tanktoppe, underbukser, t-shirts og nattøj med fede detaljer; raglanærmer, rib, jersey og bindesnor. Kampagnerne er skudt i et total old-school råt omklædningsrum, hvilket jo bare gennemfører stilen. Selvom designet og kvaliteten er i top, er prisen virkelig også fin.
 
Så alt i alt; ja, I har nok gættet det, men jeg er vild med den nye kollektion og foreslår at du tjekker den ud her eller i galleriet!
 
Det tyder desuden på, at det ikke er sidste gang, at vi ser lækkerier fra disse to parter; H&M omtaler nemlig det hele som et ”langvarigt samarbejde”. Det er vel egentligt bare en win win – i mænd får fortsat lækket bodywear, mens vi kvinder får fortsat endnu mere lyst til at købe det til jer!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen