Verdens 4 dyreste biler

Det er sommer og tid til fart over feltet. Vi drømmer om at nyde sommeren i en af de 4 biler herunder. Bilerne er ikke kun fede – de er også verdens dyreste bil3. juli, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

4. Lamborghihi Reventon Roadster
Lamborghini Reventon Roadster er på alle måder en superbil, som redefinerer ekstremerne. Hele designet er fokuseret om at skabe optimal aerodynamik hvilket omsættes i svinghastigheder, som det ellers kun vil være muligt at opleve i en racerbil. Lamborghini er indbegrebet af drømmebilen og er så tosset dyr, at du næppe ser den på danske nummerplader. Som altid er motoren en V12 på 650 hk, kombineret med den unikke ISR-transmission og permanent firehjulstræk.

Pris: 18 millioner 
3. Pagani Zonda Cinque Roadster
Den tredje dyreste bil i rækken er den kraftfulde udgave med navnet Zonda. Den er tænkt som en kompromisløs baneracer ala Ferrari FXX. Bilen kører med en 6-liters V12 fra Mercedes’ racerbil CLK-GTR og yder 750 hk. Med denne model er det muligt at opleve fascinationen af motorsport på vejen, da modellen er indbegrebet af en ægte racerbil. Det giver ingen mening at sammenligne denne racerbil med en almindelig masseproduceret bil – det er mere relevant at sammenligne den med et kunstværk.

Pris: 19 millioner
2. Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport
Den franske og ultra elegante Bugatti er en sportsvogn, der tidligere har været verdens hurtigste, kraftigste og dyreste gadebil. Den nyeste version blev officielt lanceret i 2005 og har 4 turboladere, 16 cylindre, der yder 1213 hk. Motoren i dyret så sjældent set og har derfor givet motorskribenter gåsehus over dens positive adjektiver. Udover af være smart i en fart er Bugatti også så dyr, at du nærmest kan få 10 andre super-biler for samme pris.

Pris: 20 millioner 
1. Koenigsegg CCXR Trevita
Rosinen i pølseenden er denne svenske topscorer, som på tidspunktet er verdens dyreste bil. Trevita betyder ”tre hvide” på svensk, hvilket afspejles ved de tre nuancer af hvid i bilens diamant-farvede carbon-krop. Modellen har ligeledes markedsført sig som den grønne superbil, da den kan tilbyde omkring 1000 hk. på biobrændsel.

Pris: 22 millioner

Læs meget mere om de 4 modeller hos Biltovet.dk.

Kilde: e24.no
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen