Vælg specialisterne, når du køber herreundertøj

Både Mor og Google siger, at undertøj skal vaskes ved 60 grader. Det slider helt naturligt på materialet, og derfor skal man ikke kaste alt for mange penge efter de inderste benklæder - men man er stadig nødt til at have kvaliteten for øje. Så hvilket herreundertøj, skal du købe?

14. december, 2017 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Underbukser er en praktisk beklædning, der har mere funktion end egentlig æstetik. Det gælder nærmest uanset, hvor spraglede eller tight, de er, hvor godt, de sidder, eller hvor meget, de fremhæver. Det er måske ærgerligt, at undertøjet på sådan vis negligeres i modebilledet, og derfor begynder mange mænd også at eksperimentere med underbuksernes stil i farver, mønstre og forskelligt fit. Men lad det nu ligge. Først og fremmest skal underbukser nemlig være komfortable, af ordentlig kvalitet og til en god pris.

 

Derfor er rådet til dig: Vælg specialisterne

 

Det vil sige: Vælg undertøj fra mærker, som har herreundertøj som deres kerneprodukt. De er nemlig skabt til at tåle mange vaske, have en god pasform og fås til en rimelig pris eller med flere i én pakke. Specialisterne ved, at undertøj måske er en modegenstand, men først og fremmest en brugsgenstand – det er noget, som Calvin Klein, Tommy Hilfiger og Ralph Lauren ikke prioriterer på samme måde.

Og surprise: Det er helt yt at vise kanten af sine underbukser over buksekanten – også selvom man køber undertøj fra luksusmærker. For det første er det for intimt for en respektabel mand at fremvise de inderste klæder for alle og enhver. For det andet antyder det, at du vil vise de dyre underbukser, fordi du ikke havde råd til det dyre jakkesæt. Derfor kan du lige så godt vælge de gode mærker, der ikke nødvendigvis giver street credit af at titte frem over hoften.

Et mærke som Björn Borg har sat helt nye standarder for, hvad et undertøjsmærke kan. Det er moderne, farverigt, modigt og helt igennem lækkert til helt fair priser. Det er et mærke, som alle mænd ved, de altid kan gå til. Og på trods af deres succes holder mærket stadig et skarpt fokus på herreundertøj.

Det mere klassiske valg er JBS. De har alt fra 3-pak sorte herretrusser til farverige boxershorts og bløde undertrøjer. JBS er mange mænds favorit – det er enkelt, klassisk og høj kvalitet til gode priser.

Selvom både de billigste H&M-underbukser, de dyreste luksusmærker og de dedikerede specialister bruger bomuld, må du huske, at bomuld ikke bare er bomuld. Billige underbukser nulrer, taber hurtigt farve og elastikken slides. Specialisterne har altid fokus på netop den bedste løsning til den bedste pris.

 
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen