Ugens HOT or NOT ifølge skribent på modesektionen.dk: Pernille Kjeldsen

"Mænd er mest sexede når de hviler i sig selv og bærer deres tøj med stil - og tatoveringer er bestemt kun et plus"22. august, 2012 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Hvem er jeg:

Skribent/blogger på modesektionen.dk, blogger på http://www.purpleaffair.dk/ og læser Cand.merc.com på CBS. Jeg bor pt i byen over alle byer, New York, hvor jeg er praktikant på det kunstgalleriet The Hole. Rejser, oplevelser og eventyr er ting jeg sætter højt i mit liv, jeg er en livsnyder og elsker at have gang i mange projekter. Jeg ejer ikke tålmodighed, der skal være fart over feltet og helst i selskab med dem jeg holder af.

Hvorfor herremode:

Mode er min store passion og til forskel fra damemode, så er herremode mere ligetil. Ved hjælp af få remedier kan en mand fuldende en god stil og selvom mange mænd ikke tænker videre over deres tøj, så gør vi kvinder! Vi vil gerne have noget lækkert at kigge på tak!

What's HOT:

Mænd der skiller sig ud fra mængden og udstråler selvtillid. En mand må gerne have en underspillet stil, tilfældig på den rodede måde. Der er ikke noget mere sexet end en rå t-shirt, slidte jeans, skægstubbe, rodet hår og gerne mange tatoveringer!

What's NOT:

Når en mand tænker for meget over sammensætningen af sit tøj. Eller mænd som enormt gerne vil følge en bestemt trend, såsom hipster-fænomenet, og gør det af de forkerte grunde – fordi alle andre gør det i stedet for at vise deres personlighed. Prøv ikke at være noget du ikke er!

Hvem har god stil:

En blanding af James Dean møder Ryan Gosling. Jeg ved godt det er kliche at nævne Gosling, men han kan altså bære tøjet som kun de færreste kan, på en sexet og samtidig casual måde. Jake Gyllenhaal, Justin Bobby (fra tv-serien The Hills) og David Beckham skal bestemt ikke glemmes her, de har forstået gamet!

Hvad er blikfang for mig:

At hans personlighed kommer til udtryk gennem hans tøj og at han bærer det med stil, så kan en mand slippe af sted med meget tøjmæssigt!

Mine 5 musthaves:

Personlighed
Tilfældigt hår og skægstubbe
Slidte jeans
Fede sneakers
Tatoveringer
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen