UDSALGSFUND FOR UNDER 500 KR.: FØRSTE ETAPE

HJÆÆÆÆÆÆLP TIL UDSALGSSHOPPING!14. januar, 2013 - kl. 00:00
Forfatter: Alicia Regina Sørensen Fava


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Der er noget i luften og jeg ved hvad det er
Man kan lugte det, mærke det, se det. Der er en sværm af mennesker på gaderne. Som irriterede bier suser de forbi for at forsvinde ind i ophobede butikker i sin jagt på at få en (eller nok flere!) med fluesmækkeren. På trods af det store ståhej, de mange mennesker, de uendelige lange køer, er udsalgsperioden nu alligevel skøn. Man kan spare temmelig mange penge, måske helt op til 70% af prisen, og hvis man er rigtig heldig, kan man anskaffe sig lækre items som man normalt ikke ville have råd til.
Der skal mod til
Det kan dog godt kræve sin mand at finde fede ting når en million mennesker ihærdigt prøver at få fingrene i de fedeste ting og nærmest hiver tingene ud af hænderne på en. Det kræver også en ordentlig portion tålmodighed, for der er kø i prøverummet, og kø for at kunne betale. Men ingen har sagt at det er let og ingen har sagt at man ikke kan få lidt sved på panden og komme i lidt dårligt humør. Heldigvis er alt godt igen, når man går ud ad butikken og kaster et blik på sine varer. SÅ kommer smilet hurtigt frem på læben igen!
Udsalgsassistance
For at assistere vore kære læsere, har jeg både været et smut i byen samt klikket mig igennem flere af de store herretøjsmærkers hjemmesider. Som resultat er en masse fine og fede accessories, overtøj og tøj disket frem herunder. Kig med, bliv inspireret og fremfor alt: SKYND DIG, hvis du skal have fingrene i noget af det!
ZARA
Cool Herregård
Få et fedt herregårdsinspireret udtryk med denne quiltede jakke med patch i imiteret læder.

Før 459 kr. Nu 229 kr.
2 in 1 scarf
Tørklædet er særligt funktionelt og originalt, da det på den ene side er rødt og den anden blåt. På denne måde får du to tørklæder i ét. 

Før 199 kr. Nu 129 kr.
Oxford sko
Denne særlige formelle sko, som kendetegnes ved at have en lukket snørring og have en cap-toe, en påsyede snude, er super fin til et jakkesæt men også til mere afslappet tøj som jeans.

Før 799 kr. Nu 499 kr.
Læder-covers
Som noget helt særligt kan du nu få tablet- og smartphone-cover i præget brunt læder, til udsalgspris.

Før 799 kr. Nu 499 kr.
H&M
Fløjl i massevis
Fløjlsbukser er et must når vejret er så koldt, som det er nu. Som regel er de ret dyre, så når de kommer på udsalg, bør man tage godt for sig af slagsen. Det er også en god investering, da de ikke går af mode og stoffet er kraftigt, hvorfor det ikke slides op så nemt. Win win!

Før 199 kr. Nu 70 kr.
Idol t-shirt
T-shirt i jersey med tryk foran, her legendariske Kurt Cobain. Kombinér fx med jeans, et stort halstørklæde, læderjakke og Converse. 

Før 179 kr. Nu 100 kr.
Maison Martin Margiela skjorte
Den skjorte Maison Martin Margiela designede til H&M kollektionen for få måneder tilbage er flere steder stadig at finde i butikkerne. Skjorten er i 100% bomuld, har skjulte knapper og er slim fit. Skjorten giver indtryk af at være konstrueret af to forskellige skjorter. Investér i denne og få et cool designer item til budgetpris.

Før 699 kr. Nu 200 kr.
Designer-lædersko
Maison Martin Margiela loafers i beige læder med let, hvid behandlet overflade samt læderfor og lædersål. Gør et kup nu og anskaf dig et designer eksemplar til billige penge.

Før 1299 kr. Nu 400 kr.
MASSIMO DUTTI
Store tern
Flot ternet skjorte i grå og blå. Kan fx matches med mørkegrå jeans, en sweater med V-hals og en blazer.

Før 449 kr. Nu 289 kr.
Varsity slips
Denne slags slips er meget på mode lige nu. Det smalle slips i uld er ungdommeligt og super originalt. Kan benyttes sammen med en V-halset trøje og blazer for det fuldendte et Varsity-look. Især hvis du også tilsætter et par cool briller, for at udstråle personlighed og give det et lille twist til det meget gennemførte look. 

Før 449 kr. Nu 289 kr.
Længe leve Herringbone
Disse grå Herringbone-handsker er helt klassiske, hvorfor du godt kan regne med at de ikke går af mode, EVER! Et perfekt valg til den fuldendte garderobe. 

Før 549 kr. Nu 359 kr.
WON HUNDRED
Oliven beanie
Peter, hedder denne brændte olivengrønne strikket beanie fra Won Hundreds efterår/vinter 2012 kollektion. Den er i 100% Merino uld, så du kan holde hovedet lunt.

Før 450 kr. Nu 225 kr.
Et Must 
Won Hundreds skjorte Must er fra denne sæson og er en klassisk skovmandsskjorte med to brystlommer i blå nuancer og i 100% bomuld.

Før 800 kr. Nu 400 kr.
PULL & BEAR
Slim Fit Jeans
Heritage Slim Fit Jeans fra spanske Pull & Bear er vild fede, har en flot blå farve og har det perfekte "stone-washed" look over sig. De vil være cool til en lidt slidt t-shirt, sweatshirt og trainers. 

Før 459 kr. Nu 199 kr.
Hide Welt Boots
Brune skindstøvler, som holder til is, sne, og slud. Perfekte til jeans, en fiks skovmandsskjorte og parka - så er du godt gående.

Før 599 kr. Nu 399 kr.
Heritage Scarf
Sørøver-inspireret tørklæde i navy med fugleprint. Godt til at fuldende et ellers lidt kedeligt outfit, og super cool som eyecatcher tilbehør. Spring ud i det og prøv det af med et hav af outfits. 

Før 59 kr. Nu 39 kr.
Chinos
Chinos er stadig in denne sæson, så investér gerne i flere, fx disse i en brændt brun nuance. De er i fløjl, så du nemmere kan holde varmen i denne kolde tid. 

Før 299 kr. Nu 199 kr.
Sæt i gang
Som I har set, har jeg jaget lidt for jer og synes selv at jeg har fundet nogle gode kvalitets- og basisvarer.

Hvad synes I? Er det noget som I kan lide? Hvad har du shoppet på udsalg?
Zara Man Sale
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Alicia Regina Sørensen Fava Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen