Tre gode råd til, hvordan du styler dit herreur

Dette indeholder sponsoreret indhold

15. maj, 2020 - kl. 08:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

De fleste kender det med at have et ur på håndleddet. For nogle mennesker er det af praktiske årsager, mens det for andre er en form for accessorie, der fuldender ens look. Der findes rigtig mange forskellige herreure, og det kan være svært at finde det rigtige ur. Et af de mere praktiske, men også pæne ure, er Citizen GPS ure, der blandt andet kan hjælpe med at tracke din gang og sundhed. Hvis du gerne vil style dit ur rigtigt, kommer der her tre gode råd til, hvordan du styler dit herreur. 

 

Find et ur, der matcher din hudtone 

Der er mange ting du skal være opmærksom på, når du skal finde det helt perfekte ur til dig. Men en af de ting du skal tænke på fra starten er, at du skal finde et ur, der matcher din hudtone. Derfor er det en rigtig god ide at undersøge, hvilke typer og farver af ur, der passer bedst til dig. Hvis din hud er i varme toner, skal du vælge guld og kobber farvet. Hvis du derimod har kølig udtone, skal du vælge de mere sølv og blålig toner. Har du et mix af de to hudtoner, skal du vælge sølv blandet med guld eller kobber. 

 

Find et ur, der passer til dit håndled 

En anden ting du skal være opmærksom på, når du skal style dit ur er, at du skal finde et ur der matcher dit håndled. Det vil sige, at du skal finde et ur, der har de helt rigtige proportioner - altså dit ur må ikke være for stort eller småt. Det kan faktisk være svært at finde et ur, der passer perfekt til ens håndled. Derfor er det vigtigt, at du kigger på dit ur en ekstra gang og overvejer om det har den helt rigtige størrelse til dit håndled. 

 

Undgå for mange accessories 

Når det kommer til selve styling af uret, er det vigtigt at der bliver skabt en form for balance. Derfor er det altså vigtigt, at man undgår for mange accessories, da det hurtigt kan gå hen og blive en rodet affære. Du kan eksempelvis style dit ur med et bælte, der matcher i samme farve og et slips, der komplimenterer uret og bæltet. Hvis du ikke skal være så fint på den, kan du vælge at skifte slipset ud med solbriller. Er du i tvivl, kan du gå efter tommelfingerreglen, at du skal style dit ur med en til tre ekstra accessories. 

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen