Tre former for wellness til håndleddet

7. november, 2016 - kl. 11:05
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Seiko ure til både træning og hverdagsbrug

Den japanske urfabrikant Seiko fejrer i år 135 års jubilæum, efter lanceringen af det firma vi i dag kender som Seiko i 1881, og det fejrer vi med tre forslag til selvforkælelse af dit håndled.

For går du op i hvad der sidder på håndleddet, vil Seiko ure føles som en luksus. Virksomheden blev grundlagt af japaneren Kintarou Hattori han lagde grundstenene til det der i dag, 135 år efter, er kendt som en af verdens største producenter af ure.

 

Til dem der er glad for en aktiv livsstil

Med Sportura-kollektionen får du Seiko ure der er beregnet til sport, hvad end du har behov for at tage tid, eller behov for at kunne dykke med dit ur på.

Modellen kommer med safirglas hvilket er et ekstremt hårdt materiale, og giver ekstremt god beskyttelse. Herudover kommer uret med en slidstærk læderrem.

Uret kan, udover at være vandtæt og tage tid også måle hastighed, og er derfor det ideelle ur til en aktiv livsstil. De forskellige ure i kollektionen tilbydes til en pris på omkring 4,500,- kroner.

 

Uret til hverdagsbrug

Til hverdagsbrug findes der et væld af Seiko ure, og det kan derfor være svært at anbefale en bestemt kollektion, da et valg af ur er meget personligt.

Generelt set producerer Seiko en lang række ure med Seiko Solar kvarts, hvilket er en teknologi der bygger på et genopladeligt batteri, der lades op af al slags lys, ikke kun sollys. Man er derved garanteret kvalitet og japansk præcision, da uret styres af svingninger i et krystal af mineralet kvarts, som blot ændrer sig en lille smule over tid.

Hverdagsurene fra Seiko får i et bredt spænd af priser, og varierer helt fra 995,- til 6,000,- kroner.

 

De ekstraordinære Seiko ure

Til en pris på omkring 20,000,- kroner ser man urene i kollektionen kaldet Seiko Astron GPS Solar. Uret er, ligesom sportsurene, beskyttet af safirglas, og er udstyret væld af luksuriøse egenskaber. Uret har GPS teknologi, der i samarbejde med satellitsynkroniseringen sikrer at uret altid er præcist indstillet.

Derudover er uret udstyret med en perpetual kalenderfunktion, der gør uret i stand til at altid at vise den korrekte dato mange år ud i fremtiden, og tilmed tage højde for skudår. Sidst men ikke mindst, er denne kollektion af Seiko ure fremstillet i en titanium urkasse som er lettere end stål men samtidigt ekstremt holdbar.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen