Tre fede computertasker til damen

5. maj, 2016 - kl. 10:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Det er de færreste, der tager på arbejde uden at have en bærbar PC med. Hvis du er én af dem, der altid har din bærbare PC med hjem fra kontoret og derfor også skal have den med tilbage igen dagen efter, så skal du selvfølgelig have en rigtig lækker computertaske. Der findes et væld af forskellige typer af computertaske, men hvis du gerne vil have en taske, der adskiller sig lidt fra mængden af øvrige tasker, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal ud i et lidt anderledes materiale som f.eks. læder eller merinould. Det kommer til at koste dig en anelse mere, men det er - uden tvivl - en pris, som du rent faktisk gerne vil betale, når du ser taskerne og hvordan de virkelig er niveauet over øvrige tasker.

 

Forth Computertaske i genuine brunt læder

Denne lækre computertaske fra Forth er fremstillet i genuine brunt læder, hvilket giver den et rigtig lækkert look, som du bestemt ikke får ved mange andre tasker. Den måler desuden 39 cm. x 30 cm., så derfor vil du også kunne bruges denne taske til stort set alle typer af både Windows-baserede og Mac-computere. Der medfølger selvfølgelig en skulderrem til denne lækre computertaske, så du dermed selv kan bestemme, hvorvidt du ønsker at have den hængende på skulderen eller du derimod foretrække at bære den i håndtagene. Der er god plads i tasken, så derfor kan du også sagtens have et sleeve omkring din computer ligesom der også er plads til både kabler, dokumenter og andet, som du skal have med rundt til dagligt. Altså en rigtig fin computertaske til dame.

 

Phoenix sleeve / taske til 15" computer

Denne taske (som egentlig også er et sleeve) fra Phoenix er den perfekte computertaske til dig, der ikke skal have meget andet end din computer og din oplader med dig, når du skal rundt. Der er tale om en taske, der er skabt til 15” computere, hvorfor du både vil kunne få plads til din Windows-baserede 15” computer ligesom du selvfølgelig også kan finde plads til din 15” MacBook i denne lækre taske fra Phoenix, der desuden er blevet fremstillet i merinould af absolut bedste kvalitet. Den er fremstillet med en skjult knappelukning og en hank, der gør den nem at have med rundt. Den måler 46 cm. x 34 cm., hvorfor der er god plads til din computer nede i denne taske/sleeve-kombination fra Phoenix.

 

Tacoma skuldertaske til computer

Er du på udkig efter en lækker businesstaske, hvor du kan få plads til alt, hvad du skal have med rundt til dagligt, så er der ikke nogen tvivl om, at du bør vælge at se nærmere på denne lækre skuldertaske fra Tacoma, der selvfølgelig er fremstillet i lækkert, genuine læder af god kvalitet. Der er blevet udstyret med et stort rum, hvor du har mulighed for at have din computer liggende, hvad end det er en MacBook eller en Windows-baseret PC. På begge sider af tasken er der lynlåslommer, hvor du kan have opladere, dokumenter og andet liggende, som du også skal have med rundt. Der medfølger selvfølgelig en aftagelig skulderrem, som du kan tage af eller sætte på alt efter dit behov.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen