Trade Fairs - Copenhagen Fashion Week

Mads Nørgaard Copenhagens bud på SS moden anno 2012!10. august, 2011 - kl. 10:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Copenhagen Fashion Week eller den Københavnske modeuge, er en uge fyldt med fine traditionelle modeshows, skæve og særprægede presseshows, de mere internationale Trade Fairs og alt derimellem. En uge hvor resten af verden er sat på standby og alt drejer sig om mode. En modeuge, som det bør være.

Modeugens sidste dag, foregik på et af Copenhagen Fashion Weeks Trade Fairs, Gallery. Et sandt modemekka, hvor mode bliver repræsenteret fra alle vinkler, af utallige designere og i alle mulige stilarter, som mode bør.

Resultat af besøget, blev forskellige designeres og mærkers bud på Spring/Summer kollektionen 2012, i en anderledes form end en reportage fra et mode-eller presseshow, mode på gadeplan.

Fra velkendt dansk basic design – til forrige årtiers retro shorts.
Mads Nørgaard Copenhagen bud på næste forår/sommer sæsons mode.

Ophavsmanden til de velkendte striber og enkelt dansk design.

Designeren Mads Nørgaard tror på hans velkendte klassikere, basic items, hans udødelige striber, Charlie Chaplin blazere, termojakker, shorts (i den nye længde) og forrige årtiers retro shorts i nylon!
Klassisk design - striberne

Traditionen tro byder Mads Nørgaards Spring/Sommer kollektion 2012 på de velkendte og nærmest udødelige Mads Nørgaard basic –klassikere , tilbagevendende items fra forrige kollektioner (cashmere strik og cardigans med få detaljer) og de udødelige striber, som fast inventar i diverse kollektioner siden Mads Nørgaard Copenhagens begyndelse (uden undtagelser). I hvert fald var striberne også repræsenteret i designerens stand på Gallery.

Tilbagevendende tendenser

En tilbagevendende tendens, som både John Galliano, Minimum og mange andre designere, er ikke alene om at tro på beholder sin plads i modebilledet. Den Charlie Chaplin inspirerede blazer i tweed eller andre grovere materialer og (de dertil hørende) lapper på albuerne, har været en del af modebilledet de sidste mange sæsoner og måske derfor har den danske Mads Nørgaard også ladet sig inspirere af det outrere modeikon og givet den en plads i næste års Spring/Summer kollektion.
Termojakken!

Igen et item, som har præget modebilledet de sidste sæsoner. Den kanvas-inspirerede arbejdsjakke, som nu også bliver en genganger i Mads Nørgaards Copenhagen kollektioner. Et fast item, som har prydet stort set alle sæsoner, siden starten af det fornuftige årti og lader til at fortsætte.

  

Den nye del i kollektionen – Retro inspirerede shorts

Trods traditionelle, klassiske og tilbagevende item, tror Mads Nørgaard også på nye og mere skæve tendenser i modebilledet og har givet plads til en gammel retro klassiker i SS 2012 kollektionen. Den nye længde er (i dette tilfælde) blevet endnu kortere og kombineret med et af de forrige årtiers mest gennemtrængende tendenser; Retro short i nylon og blokfarver!

Et af de forrige årtiers klassikere, men vor tids mere særprægede og retro-agtige af slagsen.
Mads Nørgaard Copenhagens bud på næste forår/sommer sæsons mode, er således en blanding af velkendte og udødelige Mads Nørgaard kendetegn, tilbagevende items ( inspireret i outrere modeikoner) og retro items anno 2012. En klassisk Mads Nørgaard blanding, med rigeligt leg på farveskalaen.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen