TOMMY HILFIGER HYLDER VINTERENS HØJTIDER MED KOLLEKTIONEN THE HOLIDAY MIXER

Læs hvordan Tommy Hilfiger fejrer julen



27. november, 2013 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Tommy Hilfiger er stolte over at præsentere The Holiday Mixer, en capsule kollektion for Fall/Winter 2013, , der hylder højtidens hyggelige og festlige stunder. Med en kombination af klassiske vinter- essentials, luksuriøse feststyles samt varmt outerwear, favner kollektionen de bedste looks til højtiden – fra blændende pailetter og velour, til læder, strik og den smukkeste silke. Kollektionen kan købes fra den 1. november 2013 i udvalgte Tommy Hilfiger butikker i Europa, USA og Japan samt på www.tommy.com.

“Denne højtid er blandt mine favoritter, hvor hele familien mødes og fejrer fridagene sammen,” siger Tommy Hilfiger. ”Kollektionen er inspireret af sæsonens vigtigste event, den ultimative ”Holiday Mixer” og uanset om du vælger en fløjlsjakke eller en uld cardigan, så vil looket være legende men stilfuldt.”

I womenswear kollektionen findes silkebluser og -kjoler, et jumpsuit i silke, en vest og t-shirt belagt med pailletter, tuxedo bukser, en trenchcoat til de koldeste dage samt pumps i silke. I menswear kollektionen findes et jakkesæt i velour, to forskellige jakkesæt i uld, skærf og butterfly, en cardigan, en button-down skjorte, en jakke og klassiske tuxedo sko. Kollektionens accessories byder på alt fra læderhandsker og silketørklæder til armvarmere i uld samt hatte.

For at fuldende kollektionen har Tommy Hilfiger udarbejdet en guide til den festlige sæson – set gennem øjnene på The Hilfigers, den alsidige og stilfulde, amerikanske familie, der er centrum for brandets kampagner. Guiden indeholder ”do’s and don’ts” for både værter og gæster – herunder tips til planlægning, påklædning, playlister og selvfølgelig The Hilfiger’s foretrukne drinks til højtiden.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen