Tilbehør til mænd

18. maj, 2021 - kl. 16:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Som mand kan det være svært at finde passende tilbehør. Hele modeindustrien er mere rettet mod kvinder, og det giver dem utallige muligheder når det kommer til beklædning, overtøj og tilbehør. Derfor er man nogle gange nødt til at lave nogle ekstra overvejelser, da man ikke bare kan gå ind i hvilken som helst butik, og regne med at der er noget der passer ens stil. Så læs videre og find ud af hvordan man finder det perfekte tilbehør.

Ure

Ure er nok det mest klassiske tilbehør til mænd. De er tidsløse og altid på mode. Der er mange ure som Daniel Wellington ure, der er lavet specielt til mænd. Med et bredere bånd og et mere maskulint design kan ure være rettet imod mænd, i stedet for kvinder. Ure er ikke kun tilbehør til hverdagen, men også til de mere formelle tider. Et ur og jakkesæt går jo nærmest hånd i hånd. Så lige meget om man sidder derhjemme, på arbejde eller er til galla, så er uret altid et pålideligt valg. Ure er også et praktisk tilbehør, ikke kun ser de godt ud, men de fortæller også tiden.

Halskæder

Halskæder for mænd er kommet på mode igen, de seneste år. Halskæder for mænd og minimalismebølgen har slået sig sammen i modeverden. Bare en lædersnor om halsen kan gøre en alverdens forskel. Hvis læder ikke klæder en, så overvej en guldkæde eller en sølvkæder. Det metal der passer ens hudtone bedst, vil se bedst ud på en. Naturlige sten er også blevet meget populære på det seneste, så det burde man også have i tankerne når man leder efter halskæder. Bare husk at mindre er bedst, og mere er for meget. Minimalisme styrer modeverden lige nu, så hvis man synes det er for meget, så vær på den sikre side.

Ringe

Som mand behøver man ikke at være gift for at gå med ring. Selvom de fleste ringe for mænd er bryllupsringe, så findes der et bredere marked derude. Ringe kan give et blødere look, til hverdagen. Ringen behøver heller ikke at være metal - ringe af træ er på mode. Træringe er noget værd at få speciallavet. Så det passer ens fingre perfekt, og har ens ønskede design. Så kan selv vælge formen af ringen, træet og designet, mode er virkeligt kommet langt.

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen