Tendens 2011: Markante Solbriller!

Solbrillen anno 2011; Markant, skæv og retroinspireret!15. april, 2011 - kl. 10:54
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Solbrillen er efterhånden blevet en basic accessories, som de fleste individer ejer op til flere par eller udgaver af. En uundværlig del af accessories kategorien og for manges vedkommende en uundværlig del af forår/sommer eller bare solskinssæsonen. (For solbriller kan være lige så cool på en kold, men solrig efterårs/vinterdag!)

Trods argumentet om helårs-itemet, boomer solbrillerne altid ved denne tid, hvor solen er den mest dominerende part i vejr-billedet.

Solbrillen 2011, skal være markant, retroinspireret og lidt skæv i designet. Men først og fremmest personlig.

Connery.dk giver dig et par eksempler til inspiration.

Den vintageagtige Ray Ban klassiker.

Både denne Wayfarer model (billede) og Aviator modellen er ikke kun en tidløs og udødelig Ray Ban klassiker, som aldrig forsvinder fra modebilledet, men også et godt alternativ til de mere tendensprægede.

Da Ray Ban brandet er blandt verdens mest kendte, sælges de populæreste (heriblandt Wayfarer og Aviator) modeller et utal af steder og er dermed ikke svære at anskaffe. Ønskes der en mere vintageagtig model er både genbrugs/seconhand butikker, www.Ebay.com eller www.trendsales.dk steder, som man bør tjekke ud.

 De markante.
Model Wolfgang, Black Sun
Model Union, Black Sun.
Model Grand Danois, Forest Green Sun.
Model Ed, Army Tortoise Sun.
De danske udgaver, er fra det kun 3 år gamle mærke Han Kjøbenhavn og er spottet på Han Kjøbenhavns egen webshop www.hankjobenhavn.com/webshop, hvor en stor del af sortimentet (hvis ikke hele) solbrille og tøjkollektionen er repræsenteret.

Solbrillernes pris ligger omkring de 1000kr (plus/minus) og findes i flere forskellige modeller.

Han Kjøbenhavn er kvalitetsbevidst design, som (indtil videre) kun har beriget verden med sit design i få år og derfor et godt eksempel på unikt, skævt og markant dansk design, i den modsatte ende af mainstream kategorien!

Brug forskellige elementer og eksperimenter med sæsonens forskellige udgaver, alt lige fra de markante og mere tendenspræget udgaver til de velkendte og klassiske vintage udgaver. Lad solbrillen være den dominerende, den markante eller eller den skæve del af outfittet. Gør det personligt, enkelt og gennemført.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen