SWIMS loafer – en moderne klassiker

En nyhed som er kommet for at blive



9. januar, 2014 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

SWIMS loafers er et udtryk for idéen bag SWIMS: At skabe sko, der indeholder essensen af det klassiske og praktiske, men samtidig har høj komfort og moderne design. I SS14 kollektionen har SWIMS taget loaferen op på et helt nyt niveau.

SWIMS kollektionen omfatter galocher, overtøj, loafers, sko, paraplyer og tasker – alle baseret på nostalgiske styles fremstillet af moderne og innovative materialer. Én af de mest succesfulde SWIMS produkter er loaferen i gummi og nylon. 


Vaskbar loafer

I modsætning til traditionelle loafers vil vand ikke ødelægge SWIMS loafers, hvilket gør dem til den perfekte allround sko. SWIMS loafers er fremstillet af vandafvisende gummi og med nylon yderst. Den formstøbte gummi gør skoen slidstærk og komfortabel, og skoen er derfor perfekt til sejlads eller ophold ved havet. Sålen smitter ikke af og er med sit rillede mønster designet til at maksimere grebet på glatte overflader. Derudover sikrer ventilationshullerne på skoenes sider stor åndbarhed og ultimativ komfort.

Nogle modeller har en fløjlsagtig overflade, som giver dem en særlig luksuriøs finish, og som gør, at skoene også sagtens kan bruges til slentreture i byen. SWIMS loaferen kan vaskes i vaskemaskinen på op til 30 grader og fås til både mænd og kvinder. 


SWIMS’ moderne klassikere hitter på verdensplan

Det norske brand SWIMS blev grundlagt af Johan Ringdal i 2005 med lanceringen af farverige galosher. Ringdal besluttede sig for at genopfinde overskoen efter at have brugt sin bedstefars gamle galosher over sine Converse i regnfulde New York, mens han studerede ved Parsons The New School for Design. Relanceringen af de klassiske galosher med et moderne twist skulle vise sig at blive en stor succes, og SWIMS forhandles nu i mere en 25 lande. SWIMS har desuden udviklet skræddersyede galosher for både Emporio Armani og John Lobb.

I efteråret 2011 lancerede SWIMS sin serie af bysmarte, vandafvisende sko fremstillet af nylon og gummi med høj densitet. Skoene er behandlet med flydende voks fra 3M Scotchguard, som gør dem vandafvisende – nogle endda vandtætte. 

Nærmeste forhandler oplyses på telefon 28 87 01 04

 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen