Stilikon: Jay-Z

Jay-Z er en af tidens største og mest succesfulde musikere. Hans indflydelse i musik og modebranchen kan ikke undervurderes!6. april, 2013 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Jay-Z kort fortalt

Født den 4. december 1969.
Navngivet Shawn Corey Carter.
Jay-Z var med til at udvide hip-hop stilen med til baggy jeans og hættetrøjer.
Jay-Z lever efter reglen om at påklæde sig efter sin alder.
Jay-Z genbruger sin garderobe, og det bør du også.

Hvorfor er han et stilikon?
 
Borgerne i Nordkorea er sandsynligvis de eneste mennesker på planeten, der ikke vil genkende Jay-Z, eller har hørt om hans omdømme. Hans navn er Shawn Carter og hans barndom er en ydmyg begyndelse på et liv, som bedst kan bedst beskrives som en inspirerende amerikansk iværksætter fortælling.
Han er en af musikindustriens sværvægtere. Han har solgt 40 millioner albums på verdensplan. Han har sunget sammen med både Alicia Keys og Linkin Park. Som administrerende direktør for Def Jam poster fra 2004 til 2007, introducerede han også R'n'B superstjernen Rihanna. Kort sagt kan denne mand kun kan beskrives som ustoppelig og bredden af hans indflydelse på både hip-hop musik og stil kan ikke undervurderes.
Jay-z og Alicia Keys - Empire State Of mind
Del videoen med dine venner

En indflydelsesrig trendsetter i både musik- og modebranchen. Jay-Z var med til at flytte hip-hop stilen fra at være ghetto outfit, til at være luksuriøse baggy jeans og hættetrøjer. Hans personlige stil har ført ham til toppen på lister over bedst klædte mænd i verden. 
Jay-Z har forstået hvad "dress for succes" betyder.


- Siden 1999 har Jay-Z været ved roret i sit eget label, Rocawear.

- I 2003 indgik han et samarbejde med Reebok, som gik ud på at Jay-Z skulle designe og markedsføre den serie af sneakers, som senere viste sig at blive Reeboks mest succesfulde sko.

- I 2009 hjalp han det franske mærke Louis Vuitton med at lancere en serie af sneakers.
Hvad synes du om Jay-Z?
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen