SOULLANDs bud på SS kollektionen 2012 - te

SOULLANDs bud på SS kollektionen 2012 - tendenserne!11. august, 2011 - kl. 08:30
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Bristisk elegance, gentleman items og mærkets udgangspunkt.

SOULLANDs bud på næste forår/sommer sæsons mode.

Dansk herretøjsmærke (grundlagt 2002), med rødder i traditionelt skandinavisk håndværk.

Det danske mærke SOULLAND, tror på ren britisk elegance, i alt sin enkelthed, men også kombineret med mærkets udgangspunkt, traditionelt skandinavisk håndværk og streetwear.

Accessories - Britiske gentleman items 

 
Den britiske eller Charlie Chaplin –inspireret accessories fra forår/sommer kollektionen anno 2011. Bowler hatten og Trilby hatten med den oprindelige britiske inspiration og elegance. En tilbagevendende klassiker først fra 1800-1900tallets London også fra sidste og forrige sæson. Et status  eller gentlemans symbol fra den elegante britiske fortid, anno 2011-2012. Stramt, sofistikeret og alligevel så afslappet og elegant! 

Britisk gentlemans item  – kombineret med SOULLANDS udgangspunkt 
Den britiske eller Charlie Chaplin –inspirerede accessories fra forår/sommer kollektionen anno 2011. Bowler hatten og Trilby hatten med den oprindelige britiske inspiration og elegance. En tilbagevendende klassiker først fra 1800-1900 tallets London også fra sidste og forrige sæson. Et status eller gentleman symbol fra den elegante britiske fortid, anno 2011-2012. Stramt, sofistikeret og alligevel så afslappet og elegant! 

Britisk gentleman item  – kombineret med SOULLANDS udgangspunkt 

 
Velkendt britisk design kombineret med SOULLAND streetwear – Cap (kasketten)!

Et originalt dansk/skandinavisk design, hvor britisk elegance bliver forenet med det mere afslappede og skandinaviske streetwear look. Enkelt, britisk, skandinavisk og streetwear agtigt på samme tid.
Caps og streetwear ånden, har altid været et univers for sig selv, men denne kombination af den elegante britiske og dansk/skandinaviske streetwear verden, er alligevel en modebilledet ikke kunne undvære. Britiske gentleman items er i sig selv et godt bud på en længerevarende tendens og det samme er kombinationen med det afslappede dansk/skandinaviske look!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen