Sommeroutfits og hverdagsudstyr

30. juli, 2019 - kl. 00:00
Forfatter: Moderedaktionen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Om du er mand eller kvinde så er det vigtig at få opdateret din sommergarderoben, så du ser frisk og pæn ud til hverdagen på jobbet eller til sommerens mange arrangementer. Kvindernes sommerindkøb handler for det meste om at få købt nogle nye sommerkjoler. Sommerkjoler som passer til de fleste lejligheder afhængig af lejligheden, og som man kan dresse op med et par fine sko og dresse ned med et par hverdags sneakers. En hver mand bør have en klassisk sommerjakke, som kan bruges til de kolde sommernætter i sommerhuset, en jakke som kan bruges i mange år i fremtiden.  
Læs her om sommerkjoler, sommerjakker og arbejdstasker.

 

Arbejdstasker til Mænd

Du skal måske til at starte i dit første rigtige ”voksenjob” så kan du gøre dig selv den tjeneste at købe nogle businessskjorter, nogle pæne sko og en arbejdstaske. En arbejdstaske er normalt en taske som er regulær i formen, så der kan være en computer samt nogle ekstra papirer i tasken. Mange af arbejdstaskerne er lavet i læder, men det er selvfølgelig ikke en nødvendighed. Mange af taskerne har også en skulderrem og en hank, så du selv kan vælge, om du vil have taske over skulderen, eller om du bare vil holde den i en hank. Det er altid godt at have en taske med på arbejde, så du lige kan have dine ekstra sager deri. Læs meget mere her om arbejdstasker til dit nye job. 

 

Sommerkjoler til kvinder

Nu når sommeren er ved at nærme sig, så vil man, i tankt med at temperaturen stiger, og solen skinner se flere og flere sommerkjoler i det danske sommervejr. Sommerkjolerne er meget luftige og behagelig at gå med henover sommeren, fordi du kan have sneakers på til kjolen, hvis du skal dresse outfittet ned. Du kan også tage høje hæle på til sommerkjolen, hvis du vil have et mere fint outfit til for eksempel fest eller til arbejdsbrug. Hvis du har brug for flere sommerkjoler til sommerens mange forskellige events, så kan du få inspiration på Online-mode.dk.

 

Sommerjakken til mænd 

Det kan være svært at finde en sommerjakke til de kølige nætter. Der er flere typer jakker, man kan tage på til de kølige nætter, eller når der danske sommervejr ikke er helt i top. Man kan aldrig tage fejl af en klassiker, og en af den moderne tids største klassiker for jakker er læderjakken. En god læderjakke er varmere end den lige ser ud, og ser giver den et clean men og råt look. Det gå look kan man blande med et mere formelt outfit med chinos og skjorte, for at give det formelle look let mere kant. Det look med at blande det formelle med en læderjakke har de seneste mange år været meget populært for både kvinder og mænd i Skandinavien. Man kan selvfølgelig også tage det rå look helt ud, ved at kombinere læderjakken med et par mørke jeans og nogle Chelsea boots. Det look er der også flere og flere der benytter sig af. Læderjakken findes dog efterhånden også i flere afskygninger, der er flere og flere læderjakker, der bliver lavet i kunstigt læder for ikke at bruge materialer fra dyr. Disse kunstige læderjakker minder i strukturen meget om læderjakkerne, og så koster de ikke nær så meget. En rigtig læderjakke kan godt koste fra 1000-2000 kr. og op efter. Men til gengæld er det også en jakke, som kan holde i mange årtier, hvis den bliver behandlet ordentligt. Der er mange der de seneste par år, har skiftet den klassiske læderjakke ud med en ruskindsjakke. En ruskindsjakke som minder meget om en læderjakke, den er dog en del blødere end en læderjakke og en del lettere. Ruskind kan farves i mange flotte farver, derfor kan ruskindsjakke også ses i bylandskabet i en del forskellige farver. Ruskindsjakkerne har det samme rå look som læderjakken, dog er det en mere sommerlig version. 
Tak for at du læste med. Jeg håber du blev inspireret til sommeroutfittet om du er kvinde eller mand, og at du blev inspireret til, hvilken taske du skal tage med på arbejdet. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Moderedaktionen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen