Sommerens sneakers

Først fik du en lille pleje guide. Nu kommer skoene du skal udøve guidens kloge ord på!24. april, 2010 - kl. 08:29
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Jeg skrev i Sneakers Guiden, at dine sko var dit visitkort. Jo mere jeg tænker over de ord, jo mere ret må jeg give mig selv. Lidt selvhøjtidelig har man vel lov at være.

Her følger fem gode bud på sneakers, som kunne finde vej til din skohylde i den kommende sommer. Alle billederne er venligst stjålet fra sneakershop.dk. I mine øjne vel nok nettets største udvalg og til absolut fair priser. Vi lige understrege, at sneakershop.dk INTET har at gøre med denne artikel, men tak for at jeg kunne bruge jeres billeder!
Visse brands går aldrig af mode; La' det koste - far betaler.. 699,-
En klassiker med et twist - Lacoste Observe 2: 699,-En flot, klassisk og alligevel nytænkende sneaker. Kan bruges til både shorts, knickers, jeans og chinos. Vil du ramme bredt, så er dette et sikkert bud!

Et bevis på, at klassiske mærker ikke går af mode og sagtens kan være innovative.
Gå i Hugh Hefners fodspor - eller tæt på. 549,- and the bunnies are cumming.
En støvle, men så alligevel ikke - Playboy Omar: 549,-Hvis du er typen der har sværget til støvler hele vinteren, er her en sommerafløser. En let, men alligevel stabil og behagelig støvlet fra Playboy.

Om du er til jeans eller knickers, er denne støvlet et sikkert bud på en god sommer"sko". Kræver dog en smule pleje - men den er det værd!
Allstar reinvented - med fede detaljer på indersiden. 499,-
Den dybe tallerken er genopfundet - Levis Horse Canvas: 499,-

Vi kender alle den ultimative cultsko Converse All Stars. Her er skotypen viderudviklet og som overskriften antyder, er den dybe tallerken opfundet på ny.

Skoen har dog et par år på bagen, men absolut værd at ofre penge på stadigvæk. En moderne klassiker der er konge til chinos og knickers.
I am sailing - I am saaiiliing. Rod Stewart smider gerne 799,- for sådan et par!
It's a little bit funny - Sperry A/O 2-Eye: 799,-Ikke en sneaker, men fortjener alligevel at komme med. Sperry har smidt en canvas sailorsko på markedet. Sommerens absolut største hit i mine øjne.

Fra at være kitsch, er sailorskoen absolt et hit igen. Sidst jeg så skoen være aktuel, var da jeg blev konfirmeret!
Bjørnen sover, bjørnen sover... Her til 499,-
En bjørnepote - Shoe The Bear Mens Low Rider: 499,-Jeg ved ærlig talt ikke om jeg skal le eller græde, men alligevel er denne sko/sneaker en, der tiltrak min opmærksomhed. Sjov uden at være latterlig, men korrekt uden at være pædagogisk.

Det kræver sin mand, at bære denne sko/sneaker, men med det rette sær nosser og passende påklædning, er her et sikkert sommerhit.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen