Sommer = T-Shirts

Endelig bliver vi badet i sol og varme, men er din garderobe klar til solen og den lette påklædning? Connery.dk giver di fem fede t-shirts fra fem forskellige brands.30. juni, 2010 - kl. 08:00
Forfatter:


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

www.boombapwear.com
Boom BapEt nyt fransk mærke på det danske marked. Findes endnu kun i ganske få butikker rundt i landet, men absolut værd at kigge nærmere på, skulle du falde over det.

Deres print er ganske gode. Ikke noget nyskabende, men absolut med en smule mere kant end hvad vi ellers har været præsenteret for fra andre lignende mærker. Hvem kan fx sige nej til Chuck Norris? Kan typisk erhverves for ca. 300,-

www.smartguy.dk
DeVilleDeville står stadigvæk med en temmelig unik kollektion. Det er de to tottovører fra Miami Ink - Chris Nunez og Ami James, der svinger pennen, når der skal laves print.

Desværre har der fra den danske leverandør, været problemer med, at kunne levere til de danske butikker, så markedet har nærmest været støvsuget for DeVille t-shirts. Situationen skulle dog være meget bedre nu. Koster oftest omkring de 400,-

Note: Du skal stadigvæk holde fingrene fra den første kollektion der ramte det danske marked. Kvaliteten på t-shirtsne ligger helt i bund, da de både vriser sig (bliver skæøve), samt krymper ufatteligt meget!
www.abercrombie.com
Abercrombie And Fitch

Jeg har tidligere været inde og vende omkring A&F og deres "påståede" åbning af en Flagship Store i København. Nyeste rygte hedder 4. november - lige i tid til julehandlen.

A&F kombinerer den afslappede sportslige stil med et mere trendy og strømlinet look. Der findes en del brands, der forsøger at efterligne det som A&F laver, men hvorfor nøjes med en kopi, når originalen kan erhverves på deres hjemmeside for omkring 40$ + porto.

www.eu.tommy.com
Tommy HilfigerVi bliver på den anden side af Atlanterhavet, for Tommy Hilfiger har et super bud på, hvordan den maritime stil kombineres med alm. gadestil.

Npormalt forbinder vi det maritime med hvid, rød og navyblå, men tg den maritime stribede t-shirt og lav striberne i en frisk pastelfarve, så sidder den lige i skabet. Prisen er i den acceptable ende; omkring de 400,-.

Er du mere til den almindelige maritime stil, så husk dine sandfarvede eller røde chinos!
www.unisport.dk
Umbro

Selv om England er blevet slået ud af sommerens VM slutrunde, mener jeg stadigvæk, at de har præsteret en genistreg med deres landsholdstrøje. Ja - fodboldfeberen raser stadig rundt omkring

Modellen minder om en hedengangen og klassisk udgave fra den gang man kun kunne se fodbold i sort/hvis og Gunnar Nu kunne underholde med sit monotone stemmeleje.

Simpel, elegant og på tilbud i unisport til 399,- (og køb den endelig uden navnetryk)!
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen