Somersby trækker i sommertøjet

Ny Somersby Variant i Unlimited udgave27. april, 2015 - kl. 12:30
Forfatter: Mikkel Vermeulen


Synes godt om Modesektionen.dk

Del artiklen

Somersby har altid haft et lidt specielt reklameunivers, og nu har de lanceret årets udgave af deres Unlimited. Smagen er blevet piftet op med guava, og flaskerne har blevet iklædt en dragt af popreferencer. 

Somersby Unlimited lancerer ny kollektion!
Somersby Unlimited har gjort det før og nu gør de det igen: lancerer en ny smagsvariant, serveret i 6 frække designs inspireret af tidens modetrends.
Sidste år var Somersbycideren iklædt det allestedsværende blomsterprint – som sjovt nok fik flere mænd til at drikke Somersby. I år er modeinspirationen hentet hos designere, der dikterer metalliske pangfarver og ikoniske symboler med referencer til popkunsten.

Flash Your Colours!
Somersby Unlimited handler om at sætte ekstra kulør på (natte)livet, og er en hyldest til festfolket og dem, der tør skille sig ud.
Hvor temaet for de to forrige kollektioner tydeligt har været inspireret af én iøjnefaldende modetrend, er der denne gang i højere grad tale, om en sammensætning af flere tendenser inden for mode og popkultur. Budskabet er dog endnu en gang, at alt er muligt!

Somersby Unlimited er en cider på 4,5 % alkohol, som denne gang lanceres med en forfriskende smag af GREEN GUAVA. 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel Vermeulen Følg på:

 

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om modesektionen.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen